Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.

Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!

Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.

Sziasztok! Hölgy vagy Pár csepelen? 30éves potens pasi vagyok
Sziasztok! Budapesten vagyunk és ma estére, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket smile
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Szombaton (08.30), a szokásos hóvégi, kedvezményes party a P4U-ban. Sok lesz a nedves.... öööö.... törülköző

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Valaki Alsónémedi és környékéről???
Sziasztok. Ma délután 5 körül Margit körút környékén lenne lány gyors talira? Privátban jelezz
Budapesten hölgyeket párokat maszíroznék
Sziasztok! 20 éves fiatal pár vagyunk, esetleg Pest környékén tudna ajánlani valaki valami wellnest a hétvégére? Akár 4 esben.
Sziasztok
Ma délutánra keresnék egy párt vagy egy hölgyet akivel kicsit kiélvezhetnénk a pénteki örömöket.
Üzenetben várom a jelentkezést ha valakinek / valakiknek lenne kedve ma játszani kicsit!
Ma délutánra keresnék egy párt vagy egy hölgyet akivel kicsit kiélvezhetnénk a pénteki örömöket.
Üzenetben várom a jelentkezést ha valakinek / valakiknek lenne kedve ma játszani kicsit!
Szigetszentmiklós és környékén valaki? Részleteket üzenetben megbeszéljük.
Sziasztok! Budapesten vagyunk és ma estére, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket smile
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok! Holnap Herceghalom Abacusban adatlap alapján ismerkednénk!!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
2025.08.30.án 19 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye:
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
szalonna sütés!!
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye:
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
szalonna sütés!!
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten és környékén. Hármasban és kukkolásban tapasztalt vagyok.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Az esèlytelenek nyugalmával című filmet láttad?
(Ez egy válasz wizard84 üzenetére (2025. 08. 27. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 27. szerda 18:53

Holnap (08.28.) 12 óra körülre keresek hellyel rendelkező nőnemű egyént a 13.kerület Forgács utca környékén, akivel testi kontaktusba kerülhetek!
Hölggyel, párral találkoznék Fóton vagy környékén. Mától vasárnap estig. Ha lenne kedved/kedvetek, írj levelet. Köszönöm, hogy elolvastad/elolvastátok.
áték
bezár
Nem hétköznapi, de softos játékokra keresek partnert ami mindkettőnknek nagyon izgalmas. Kötözz ki. Arra vágyom, hogy egy darab húsnak nézz... hasznalj ki, húzd az orgazmusom ameddig akarod, vagy préseld ki belőlem az utolsó cseppet is. Szopj keményre és lovagolj meg, ha véletlen elélveznék addig nyalasd magad velem, majd ha újra megkeményedtem ülj rám vissza és lovagolj ameddig akarsz. Ha elélveztél de én még nem, ne zavarjon egyszerűen szállj ki belőlem ne foglalkozz az én orgazmusommal. Ha ki szeretnéd próbálni, hogy vajon mennyit lehet ki préselni egy férfiból próbald ki, fejd meg a farkam, ha könyörgök, hogy hagyd abba, de a farkam merev akkor NE hagyd abba.... imádom ha teljesen kiürülnek a heréim.
Szóval használj dildóként vagy nyalószolgaként.
bezár
Nem hétköznapi, de softos játékokra keresek partnert ami mindkettőnknek nagyon izgalmas. Kötözz ki. Arra vágyom, hogy egy darab húsnak nézz... hasznalj ki, húzd az orgazmusom ameddig akarod, vagy préseld ki belőlem az utolsó cseppet is. Szopj keményre és lovagolj meg, ha véletlen elélveznék addig nyalasd magad velem, majd ha újra megkeményedtem ülj rám vissza és lovagolj ameddig akarsz. Ha elélveztél de én még nem, ne zavarjon egyszerűen szállj ki belőlem ne foglalkozz az én orgazmusommal. Ha ki szeretnéd próbálni, hogy vajon mennyit lehet ki préselni egy férfiból próbald ki, fejd meg a farkam, ha könyörgök, hogy hagyd abba, de a farkam merev akkor NE hagyd abba.... imádom ha teljesen kiürülnek a heréim.
Szóval használj dildóként vagy nyalószolgaként.