Sziasztok!
Tartalmas sexre keresném partnereim,ma napközben!
Dél-Pest megye!
Tartalmas sexre keresném partnereim,ma napközben!
Dél-Pest megye!
Sziasztok! Adatlapunk szerinti Párt keresnénk tartós négyes kapcsolatra. Helyünk van,már csak Ti hiányoztok
Sziasztok
Hosszú kihagyás után ismét keresünk partnert kötetlen kalandhoz.
Igényes, mindkét részről bi párként keresünk kizárólag igényes bi partnert. borotvált intim, normális kommunikáció, sportos vagy normál testalkat, max 45-48 éves kor.
Ma este szabadok vagyunk, így csak olyan írjon akinek ez megfelelő.
Találkozás Budapesten! Fotót szeretnénk látni a beszélgetés elején!
Hosszú kihagyás után ismét keresünk partnert kötetlen kalandhoz.
Igényes, mindkét részről bi párként keresünk kizárólag igényes bi partnert. borotvált intim, normális kommunikáció, sportos vagy normál testalkat, max 45-48 éves kor.
Ma este szabadok vagyunk, így csak olyan írjon akinek ez megfelelő.
Találkozás Budapesten! Fotót szeretnénk látni a beszélgetés elején!
Ápolt hőlgyet ,házaspárt keresek kellemes szexre.
akik nagy farkú pasit keresnek.
akik nagy farkú pasit keresnek.
Cumizna valaki az Újbuda centernél 7-8 körül?
Reptér vagy Budapest és környékén ilyen későn?
Keresek férfit aki holnap de leszopna. Hely kell Budapesten,. Ápolt hetvenes vagyok normál mérettel.
Sziasztok!
Budapest - Reptér környékén ma este?
Budapest - Reptér környékén ma este?
Feleseget baratnot kényeztetnek a ferje ,baratja elott vagy akar 3asba is benne volnek utazni tudnek viszont hely kelelnbe!
Estére keresek Budán szopatni szopni stb.
Én is nagyon vágynák egy kis pici gyöngyszemre! Lehetne egy kaland, de ha úgy alakul, egy életre.
Sziasztok!
Pár vagy hölgy ma este szivesen kalandozna?
Pár vagy hölgy ma este szivesen kalandozna?
Kerepes Kistarcsa Szilasliget Mogyoród felé benne vagyok bármi be.. vékony alacsony pici de jó lenne
Valaki telegram ismi dumcsi majd ami alakul???
Ma estére 21 órára keresnénk adatlapunk szerint masszírozni tudó férfit, aki lakásunkon megmasszírozná párosunk hölgytagját ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok!
BP.,most?
Hely ok.!
BP.,most?
Hely ok.!
Isaszeg-Dány?
Privátba írj
Privátba írj
DISZKRÉT partnert keresek. Pasit, orálra. Én neked, viszonzás kizárt.
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok MA FOGADNÉK Szarvason igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok.