Jóreggelt? Hölgy most alkalmi kalandra?
Sziasztok!
Lazabb kalandra, kolcsonos vagy reszemrol egyoldalu oralra, kozos masztira keresek egy megbizhato, igenyes meleg/bi sracot/ferfit Budaorson. Hely van, raerek
kulsore inkabb a kicsit husisabb, mackosabb sracok jonnek be
Lazabb kalandra, kolcsonos vagy reszemrol egyoldalu oralra, kozos masztira keresek egy megbizhato, igenyes meleg/bi sracot/ferfit Budaorson. Hely van, raerek

Sziasztok érden valami jó kis klub mozi stb tudnátok ajánlani? Hétköznapok d.u ra?
Sziasztok! Ma reggel 9ig várok hölgy társaságot csendes otthonomban Gödöllőn.Várom leveled.Köszönöm
Sziasztok! Maximum 45 éves korig keresünk magunk mellé, hellyel rendelkező párt. Terveink szerint okt 17-re. Esetleg kisebb társasághoz is csatlakoznánk.
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Szerda este Budapesten kb 18 órátol keresek bi partnert szauna látogatáshoz. Jelszó: bokalánc
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Sziasztok!
Kedden 10-11 h között a maglodi Auchan parkolójában nőt kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal
Kedden 10-11 h között a maglodi Auchan parkolójában nőt kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal
Ma valaki Bp? 16:30 körül ?
Autóba szívesen szopnék egy jót.
7-9 kerület előnyben .
Helyem nincs
smile
23 éves vagyok átlagos alkatú.
+ Egy kis extra exem képeit nézheted miközben szopatsz(22 éves vörös vékony csaj )
Autóba szívesen szopnék egy jót.
7-9 kerület előnyben .
Helyem nincs
smile
23 éves vagyok átlagos alkatú.
+ Egy kis extra exem képeit nézheted miközben szopatsz(22 éves vörös vékony csaj )
Ma este Budapesten párt fogadnék, akiket nézhetnék szex közben!
Akár mindkét részről biszex párral ismerkednék, találkoznék holnap (09.30) napközben, kora este Budapesten, vagy NYMO-n. Magas, sportos, szexben tabumentes 40-es pasi vagyok!
Sziasztok. Mai napra keresek magamnak partnert Hatvan-Gyöngyös-Pásztó vonalon. Utazni tudok és fogadni is. Megkereséseket prívátban fogadom !
További szép napot mindenkinek!
További szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Terhes Hölgyet vagy terhes Hölgy tagú párt szeretnék megismerni! Teljesen szex mentesen csak kukkolás is érdekel!
Sziasztok!
Ma 12 -13 h között a Naplás tónál leszek !
Autóban recskázok! Női segítő kezet szívesen fogadok !
Csak Nőt!
Ma 12 -13 h között a Naplás tónál leszek !
Autóban recskázok! Női segítő kezet szívesen fogadok !
Csak Nőt!
Sziasztok!
Tartalmas sexre keresném partnereim,ma napközben!
Dél-Pest megye!
Tartalmas sexre keresném partnereim,ma napközben!
Dél-Pest megye!
Sziasztok! Adatlapunk szerinti Párt keresnénk tartós négyes kapcsolatra. Helyünk van,már csak Ti hiányoztok
Sziasztok
Hosszú kihagyás után ismét keresünk partnert kötetlen kalandhoz.
Igényes, mindkét részről bi párként keresünk kizárólag igényes bi partnert. borotvált intim, normális kommunikáció, sportos vagy normál testalkat, max 45-48 éves kor.
Ma este szabadok vagyunk, így csak olyan írjon akinek ez megfelelő.
Találkozás Budapesten! Fotót szeretnénk látni a beszélgetés elején!
Hosszú kihagyás után ismét keresünk partnert kötetlen kalandhoz.
Igényes, mindkét részről bi párként keresünk kizárólag igényes bi partnert. borotvált intim, normális kommunikáció, sportos vagy normál testalkat, max 45-48 éves kor.
Ma este szabadok vagyunk, így csak olyan írjon akinek ez megfelelő.
Találkozás Budapesten! Fotót szeretnénk látni a beszélgetés elején!
Ápolt hőlgyet ,házaspárt keresek kellemes szexre.
akik nagy farkú pasit keresnek.
akik nagy farkú pasit keresnek.