Keletinel valaki. ?
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre:P
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Dunakeszi fot környékén senki nem kanos?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok, bp-en ismerkednék belevaló hölgyekkel az adatlapom szerint. 48 éves, normális, hetero pasi vagyok
Nagyapó nagyanyót keres a Jászság és környékén
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
KÖZÖSRE VAGY EGYOLDALURA 21KER 22KER ÉRD SZOMBAT REGGEL 8- 9 KÖRÜL KOCSIBA VAGY ??
Párhoz csatlakoznék hetero vagy biszex alapon vecsés környékén. Helyem nincs de utazni tudok. 47 éves pasi vagyok.
Sziasztok, adatlapom alapján keresek biszex párt!
Partnert keresek dél-Pesten, dél-Budán, vagy az M0 környékén most! Nők, párok, férfiak!
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehet!!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Sziasztok!
Budapesti, ápolt és intelligens férfi vagyok a X. kerületből. Ma estére vagy a hét második felére keresek egy kedves, igényes hölgyet, akivel kölcsönös szimpátia esetén kialakulhatna egy könnyed, diszkrét találkozás.
Ha szimpatikusnak találsz, szívesen váltok néhány üzenetet ismerkedésként.
Budapesti, ápolt és intelligens férfi vagyok a X. kerületből. Ma estére vagy a hét második felére keresek egy kedves, igényes hölgyet, akivel kölcsönös szimpátia esetén kialakulhatna egy könnyed, diszkrét találkozás.
Ha szimpatikusnak találsz, szívesen váltok néhány üzenetet ismerkedésként.
Parokhoz csatlakoznek 3.nak! Nagy intim merettel!
Sziasztok! Szombat este pesten leszunk es keresnenk egy kedves part akikkel talalkozhatnank es kellemesen tolthetnenk az estet! Privatban varjuk a megkereseseket!
Sziasztok!
Készüljetek, NOVEMBER 22. szombat, Club Paradise, közeleg az év egyik legmisztikusabb, legintimebb és legérzékibb éjszakája – a Dragon Shibari Night, ahol a japán esztétika és az erotika találkozik!
Mi várható?
* Keleti hangulatvilág – A klub átlényegül egy japán térbe. Lámpások, selymek és titokzatos árnyékok teremtik meg a tökéletes atmoszférát.
* Lenyűgöző shibari show – A kötélművészet mestere egy erotikusan feszült, művészi előadással enged bepillantást ebbe a világba. Légies, mégis intenzív – garantáltan magával ragad.
* Dragon performance – A tánc, az erotika és a látvány keveréke. A mitikus női test finomsága szövődik bele ebbe a tüzes, érzéki, szexi produkcióba.
* Élő ritmusok – DJ Baggio a közönség igényeihez passzoló zenékkel korbácsolja fel a vágyakat.
* Erotika minden szinten
Dresszkód: A hagyományos dresszkód van érvényben, de ha szeretnél valami plusszt, segítünk!
Ha nincs ötleted, ne aggódj: a helyszínen kiegészítőkkel támogatunk, hogy beleolvadhass a tematikába.
xoxo
Mariann
Club Paradise
Készüljetek, NOVEMBER 22. szombat, Club Paradise, közeleg az év egyik legmisztikusabb, legintimebb és legérzékibb éjszakája – a Dragon Shibari Night, ahol a japán esztétika és az erotika találkozik!
Mi várható?
* Keleti hangulatvilág – A klub átlényegül egy japán térbe. Lámpások, selymek és titokzatos árnyékok teremtik meg a tökéletes atmoszférát.
* Lenyűgöző shibari show – A kötélművészet mestere egy erotikusan feszült, művészi előadással enged bepillantást ebbe a világba. Légies, mégis intenzív – garantáltan magával ragad.
* Dragon performance – A tánc, az erotika és a látvány keveréke. A mitikus női test finomsága szövődik bele ebbe a tüzes, érzéki, szexi produkcióba.
* Élő ritmusok – DJ Baggio a közönség igényeihez passzoló zenékkel korbácsolja fel a vágyakat.
* Erotika minden szinten
Dresszkód: A hagyományos dresszkód van érvényben, de ha szeretnél valami plusszt, segítünk!
Ha nincs ötleted, ne aggódj: a helyszínen kiegészítőkkel támogatunk, hogy beleolvadhass a tematikába.
xoxo
Mariann
Club Paradise
Két férfi csinos sub nöt keres.
Sziasztok!
30-40 közti párokkal - lányokkal ismerkednénk, beszélgetnénk, találkoznánk, hátha valami kellemes és élvezetes dolog alakulna ...
30-40 közti párokkal - lányokkal ismerkednénk, beszélgetnénk, találkoznánk, hátha valami kellemes és élvezetes dolog alakulna ...
Sziasztok! Budapesten keresek egy normalis, igenyes nőt.
Sziasztok. Ma délelőtt Monoron illetve a környéken lenne pár vagy hölgy aki szívesen kalandozna?

vazelinator

Kerry Louise