Diszkrét pasit keresek. Kézimunka, estleg orál. Újbuda. Én neked, viszonzás kizárt.
Ceglédi pasi aki benne lene közös hokiban max 40 évesig.
Átlagos vékony, sportos alkatú.
Átlagos vékony, sportos alkatú.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
30 éves urkent házaspárt keresek. Hetero alapon erett holgy oromere.
Utazni tudok. Atlagosnal nagyobb szerszammal
Utazni tudok. Atlagosnal nagyobb szerszammal
Sziasztok!
Sportos férfiként keresek párt hetero alapon.
Sportos férfiként keresek párt hetero alapon.
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz,és környékén átlagos alkatú Nő,Lány,Feleség Borotvált "ÉDESSÉGÉT" NYALNÁM ORGAZMUSIG...kedves,figyelmes,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIK...
Nyitott igényes, tapasztalt férfiként Bevállalós kevés tabuval rendelkező párokkal találkoznék.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Ma este szivesen meglatogatnálak pesten várom párok jelentkezését enyhe bi ok.
Üdv
Mai napon keresnék hölgyet kellemes találkozóhoz.Nyitott vagyok izgalmas,élvezetes kalandra.
Egyeztessünk privátban hogy kinek mihez lenne kedve.
Szép napot Mindenkinek
Mai napon keresnék hölgyet kellemes találkozóhoz.Nyitott vagyok izgalmas,élvezetes kalandra.
Egyeztessünk privátban hogy kinek mihez lenne kedve.
Szép napot Mindenkinek
Sziaaztok!
Hàzaspàrt keresek kellemes kalandra,kikapcsolódàsra.
!Budapest +100km
Hàzaspàrt keresek kellemes kalandra,kikapcsolódàsra.
!Budapest +100km
Sziasztok ma valaki szex Tokodaltárón van helyem !
Van esetleg olyan pár itt, aki szeret afterezni?
Páert keresünk ma estére
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok sportos 40-es pasi extra mérettel jatszotarsat keres ma ester 12 ker normafa környéke de utazni is tudok kizárólag hetero alapon szép estét
Estét hölgyek.
Pesten hölgy ma, (pár hetero alapon) városligetben vagy margitsziget japán kert és környékén egy kis kaland.
Pesten hölgy ma, (pár hetero alapon) városligetben vagy margitsziget japán kert és környékén egy kis kaland.
Sziasztok!
23 éves vagyok átlagos/sportos srác vagyok.
Szopni szeretnék valakit ma minél hamarabb, helyem nincs .
Helyileg a Corvin negyed környékén, de autóba is jó nekem
Ha érdekes lehet elem képeit es videóit nézzétek közbe
(22eves vörös alacsony csajszi)
23 éves vagyok átlagos/sportos srác vagyok.
Szopni szeretnék valakit ma minél hamarabb, helyem nincs .
Helyileg a Corvin negyed környékén, de autóba is jó nekem
Ha érdekes lehet elem képeit es videóit nézzétek közbe
(22eves vörös alacsony csajszi)

vazelinator

Veronika Bachorova