Szopni szeretnék egyoldalúan élvezésig. Lassan, mélyen, érzekien csinálom sok nyállal és nyalással, akár több farkat is egyszerre.
Pároknál is szívesen nyalnék puncit élvezésig.
Vagy esetleg van olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik?
Budapesten van diszkrét helyem. Szeretem a spontán kalandokat, de rendszeres lenne a cél.
Budapesten van diszkrét helyem. Szeretem a spontán kalandokat, de rendszeres lenne a cél.
Keresek, nők, párok érdekesek
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Sziasztok! 28 eves, sportos, tanult, tapasztalt ferfikent keresek elsosorban parokat alkalmi vagy rendszeres talalkozokra. Budapesten elek a 13. keruletben es rugalmasan tudok igazodni masokhoz. Kepeim vannak az adatlapomon es tovabbiakat is szivesen megosztok keresre. Nyitott vagyok sok lehetosegre. Testalkat es kor szempontjabol nincs preferenciam, sot az erett korosztaly kifejezetten vonzo szamomra. Leginkabb a kovetkezo hetvegere keresek. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, irjatok nyugodtan! Tovabbi szep napot kivanok addig is mindenkinek!
Holnap dél Pesten pár esetleg Bi?
Sziasztok!
Mai napra keresünk Kecskeméten házibarátot!
Lehetsz kamionos vagy átutazó is.
Írj ha ma jó Neked!
Mai napra keresünk Kecskeméten házibarátot!
Lehetsz kamionos vagy átutazó is.
Írj ha ma jó Neked!
part keresnek szolnok es budapest kornyeken
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Feleseget hasznalnek a ferje elott akit ez izgatna hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok. Ma Budapesten illetve közvetlen közelében kalandoznék, ismerkednék hölggyel és párral. Szabadban, búvóhelyen, autóban, lakásban minden megoldás jó nekem. Ha gondoljátok akkor keressetek privátban.
Valaki, aki tudna helyet ma délelőtt a 13.kerben és szopna és szopatna.?!?!?!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! Budapest XV , XIV, IV keresek hellyel rendelkező partnert, partnereket. Uni vagyok, 27 éves , mackós alkatú. Párokhoz is szívesen csatlakozok! Az anonim szexet sem vetem meg.
Szopni szeretnék egyoldalúan élvezésig. Lassan, mélyen, érzekien csinálom sok nyállal és nyalással, akár több farkat is egyszerre.
Sziasztok,
Sportos, diszkrét férfiként keresem hasonló testalkatú partnerem nő vagy pár személyében. Elsődlegesen mai vagy a holnapi estére. Utazni tudok, helyem Tökölön van. Éljünj át pár orgazmust. Privát üzenetben egyeztessünk.
Sportos, diszkrét férfiként keresem hasonló testalkatú partnerem nő vagy pár személyében. Elsődlegesen mai vagy a holnapi estére. Utazni tudok, helyem Tökölön van. Éljünj át pár orgazmust. Privát üzenetben egyeztessünk.
Sziasztok!
Ismerkedés céljából keresem a párom – akár egyéni hölgy, akár nyitott pár jelentkezését szívesen fogadom hetero alapon.
Ismerkedés céljából keresem a párom – akár egyéni hölgy, akár nyitott pár jelentkezését szívesen fogadom hetero alapon.
Most kora dun nyitott hölgy v pár aki ismerkedne kalandozna Bp en?
Szia. Apolt, igenyes holgyet keresek, aki eljonne velem swingerklubba. Akár mar ma is.
Sziasztok!
Hetero párral szeretnék ismerkedni!
Hetero párral szeretnék ismerkedni!
Mostanában valaki vecsésen,autóban ?

vazelinator