Sziasztok. Szeretnék találkoznék párral, hölggyel és akinek lenne kedve vele, velük szívesen ismerkednék.
Ma este Budapest és környéken párokat kukkolnék, kalandoznék! Utazni tudok, Viberem és Google chatem is van!
Írjatok bátran! A kamusokkal ellentétben, én merek is találkozni!
Ma estére vonatkozóan még várom párok, hölgyek jelentkezési!
Csak Budapest és közvetlen környéke!
Nagyméretű, megbízható pasi vagyok !
Csak Budapest és közvetlen környéke!
Nagyméretű, megbízható pasi vagyok !
Sziasztok!
Ma este valaki Budapest Park? Összefutunk? (ff39)
Ma este valaki Budapest Park? Összefutunk? (ff39)
Sziasztok!
Vasárnap este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Vasárnap este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok!
44 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
44 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
Fiatal párt keresünk a hosszúhétvégére elsősorban Győr környékéről, de utazni is tudunk !
Üdv,
L,H
Üdv,
L,H
Sziasztok! Kis kihagyás után újrakezdem a tekerést. Szívesen ismerkednék, barátkoznék hölggyel, párral innen az oldalról, kötelezettségek nélkül. Ha érdekes lehet számodra, számotokra, várom üzenetetek.

Puncidat nyalnám, akár bármi viszonzás nélkül is. Számra ülhetesz, leszek a nyalószolgád. Értelmes, ápolt, normális, független, nemdohányzó, Bp-i férfi vagyok. Ld. fotós adatlapom.
Ma este Budapest és környéken párokat kukkolnék, kalandoznék! Utazni tudok, Viberem és Google chatem is van!
Sziasztok Budapest környéki Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék a hölgy örömère
Vagy párokhoz is csatlakoznék a hölgy örömère
Sziatok !
Ma este ,valóban nagy cerkával
budapesti nőt kényeztetnék!
Ma este ,valóban nagy cerkával
budapesti nőt kényeztetnék!
Sziasztok!
Ma estére keresek nőt vagy párt Pest megyében egy akár egész éjszakás kalandra,ami akár hosszútávú is lehet! Ápolt, normális férfi vagyok! Utazni tudok!
Sziasztok!
Ma estére keresek nőt vagy párt Pest megyében egy akár egész éjszakás kalandra,ami akár hosszútávú is lehet! Ápolt, normális férfi vagyok! Utazni tudok!
Sziasztok!
Szívesen találkoznék igényes Párral vagy igényes egyedülálló hölggyel!
Utazni tudok, illetve helyem is van!
Utazni tudok, illetve helyem is van!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6.
Érzéki, szenvedelyes hölgyet keresek vagyaink megelesere.
Sziasztok MA NAP Párt vagy Lányt keresek akinek lenne még kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Ecseren vagy környékén keresek párt vagy biszex pasit
Szia, a profilom alapján keresgélek. Diszkréció fontos.

Holnap délelőttre keresek Budaörs/Dél-Buda környékén játszótársat hellyel vagy kocsiban.