Sziasztok vasárnap estére Balaton déli partján vagy Siófok 50 km körzetében keresek urat!
Sziasztok! Párt vagy hölgyet keresek! Pápa, Győr, Veszprém! Utazni tudok!
Sziasztok… Esztergom környékén hölgy,pár? 20/6os szép farkammal szívesen besegítenék
Most valaki Székesfehérváron?
Veszprém mellet keresek férfit férfiakat, ma estére a baràtnőmnek.
Sziasztok! Ilyen időben van a tatabányai Turulnál valaki?
Sziasztok!Tisztelet tudó normális 40 pasiként csatlakoznék ma este lányokhoz vagy párokhoz hetero alapon.Jelszó:nálatok a nuni,cserébe azt csinálom amit kértek
Sziasztok Esztergom környeken valaki ma este/delutan ?
Fiuk fiukat keresek
22eves egyedülallos srác vagyok irjatok nyugodtan!
Kocsim van
Fiuk fiukat keresek
22eves egyedülallos srác vagyok irjatok nyugodtan!
Kocsim van
Sziasztok esztergomban valaki ma este ?
Szia. Most jövök arra. Hol jó?
(Ez egy válasz kaland69 üzenetére (2025. 12. 05. péntek 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali Hajmáskér környékén valaki?
Székesfehérváron szájba adnám rövid időn belül..
Sziasztok vasárnap estére Balaton déli partján vagy Siófok 50 km körzetében keresek urat!
Székesfehérváron ma este 9 után viszonzás nélkül szopnék, vagy kiverném valakinek
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Szép napot kívánok!Ma délelőtt Zirc és környékén ismi,találkozna valaki/kik?
Ma dél körül Fehérváron érett hölgyet meglátogatnék!
45/185/88 pasi vagyok
45/185/88 pasi vagyok
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Ma Veszprémben töltöm a napot. Szívesen randizok fiatal párral, nővel perverz vágyaimat kiélni! Olvass adatlapot, legyetek nyitottak!
Hétfőn a délutáni órákban Fehérvár és környékén ismerkednék.
Érett nő, vagy pár társaságát keresném.
Érett nő, vagy pár társaságát keresném.

vazelinator

eva75adam74
Corina Clark