Sziasztok cumiznék ❤️
Sziasztok mi párként keresünk egy helyell rendelkező pasikból álló baráti társaságot sok sok pasi 1 lány felállás. Ha vagytok vagy van pár haverod a dologra akkor írj/írjatok privátba.
Sziasztok, Pár aki szívesen ismerkedne-találkozna??
Holnap délelőtt/délutàn autós kaland vagy nálad? Székesfehérvár. Hölgyeket keresek, vagy pár
Sziasztok,
Ezen a héten és/vagy a hosszú hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Ezen a héten és/vagy a hosszú hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék párhoz Fejér megye környékén.Én 43/180/103 barna hajú,kék szemű,ápolt,igényes mentőápoló vagyok.
Most következő hétvégén párok játszótársa lennék, Balatonalmádi privát nyaralóban, diszkrét, nyugodt környezetben.
Székesfehérvár 04.15 délelőtt keresünk partnert alábbi feltételekkel: Uni/aktív bi. Potens, min 16 cm méret. 30-45 év közötti életkor. Átlagos vagy sportos testalkat. Borotváltság, igényesség alapfeltétel! Arcszőrzet kizáró ok. Privát üzenetben várjuk a jelentkezésed. A hölgy 53 éves, milf. Igényes, és imádja a bi pasik játékát.
Sziasztok! Nagyon szívesen csatlakoznék hozzátok.
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2025. 04. 13. vasárnap 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Veszprémben valaki?

Sziasztok! Örömmel csatlakoznék hozzátok.
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2025. 04. 13. vasárnap 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok délelőtti órákban Veszprémben valaki esetleg találkozna?
Sziasztok! holnap reggel/délelőtt Fehérváron valaki?
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
írtam privàtban...
2025.04.17, reggel 8-12-ig valaki ? smile
Fehérvár környékén augös kalandra nő vagy pár mostanában?
Veszprémben a jövő héten szívesen találkoznék nővel esetleg párral.