Szombat reggel hat óra magasságában, autozok Tát és Bajna és Héreg utvonalon. Szivesen kukkolnék pasit és benne lennék egy közös masztiban. Ha érdekel írj privátban.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! Írj, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Ma este nő vagy pár aki szívesen találkozna??
Sziasztok!
Holnap kora délutánra keresünk Bi párokat Bi lányokat,
Bi urakat az idő kellemes eltöltéséhez. Jelentkezéseket
ide várjuk Pm-ben
Jelentkezetek idöben!
Holnap kora délutánra keresünk Bi párokat Bi lányokat,
Bi urakat az idő kellemes eltöltéséhez. Jelentkezéseket
ide várjuk Pm-ben
Jelentkezetek idöben!
Sziasztok! Veszprém mellet lenne helyem!
Szervusztok! A Balaton északi partján keresek exhibicionista és irányítást kedvelő hölgyet. Olyat, aki találkozni is mer.
Egész nap és egész éjjel a szexen jár az eszem. Hasonlóan gondolkodó nőt keresek. Ha van itt ilyen kérem írjon privátban.
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
Gárdony és környéke? Az adatlapom szerint keresgélek! Búvóhely is van!
Lepsény környéken valaki hely van
Valaki ajka Devecser széki tó?
Állandó molett barátnőt keresek-előny ha roma hölgy vagy-kedveld., ha segged nyalom....Pápa-és k.ke....
Sziasztok. Hölgyet, párt keresnék huncutkodásra Zsámbék környékéről. Soft-tól Extrémig. Nagy intimmel rendelkezem. Társkereső adatlap. Szép napot mindenkinek
Sziasztok
Székesfehervár +~30km Masztit kukkolnék illetve engem is lehet kukkolni!
Privátba jelezz!
Székesfehervár +~30km Masztit kukkolnék illetve engem is lehet kukkolni!
Privátba jelezz!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Lányt vagy Párt keresek.
Ajkán keresek szex centrikus vad belevaló lányt,feleséget.Én 40év jóképű sportos. Csak lányt keresek.
Dunaújvárosban oral kaland? Helyem van.

Veszprém környékén valaki?
Sziasztok.Tomi v.ok.
Most és estére pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom,Szé- kesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek.
Most és estére pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom,Szé- kesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek.
Székesfehérváron ma valaki egy közös masztira?