Hétvégén Tapolca környékén nő,pár?
Partnereket keresek a mai napra.
Veszprém Zala Vármegyében hölgyet keresek, vagy párhoz csatlakoznék

Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Biztos lesz rá huncut, hisz nagyon formás a Hölgy. Jó szórakozást!
(Ez egy válasz Cuckveszp üzenetére (2024. 10. 02. szerda 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 02. szerda 19:50

Sziasztok!
Péntek estére, kb este 8-9 óra tájban keresünk pasit, pasikat, lehetőleg Veszprém környékéről.
Max 45 éves korig. Csak akkor írj ha van fent legalább egy értelmes fényképed, ráérsz abban az időpontban és el tudsz jönni hozzánk Veszprémbe. Ha elsőre nem jössz be nem válaszolunk, ne húzzuk egymás idejét.
Péntek estére, kb este 8-9 óra tájban keresünk pasit, pasikat, lehetőleg Veszprém környékéről.
Max 45 éves korig. Csak akkor írj ha van fent legalább egy értelmes fényképed, ráérsz abban az időpontban és el tudsz jönni hozzánk Veszprémbe. Ha elsőre nem jössz be nem válaszolunk, ne húzzuk egymás idejét.
Sziasztok.
Kedves, igényes házaspárt keresek hosszútávra...
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés...
Kedves, igényes házaspárt keresek hosszútávra...
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés...

Tali Esztergomban?
Sziasztok!
Veszprém megyéből hölgy?
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Üdv ma este Szfehérváron ,környékén hölgy , pár ?
Sziasztok!
Nem kamus, megbízható férfiakat keresünk egy szőke milf hölgy kényeztetéséhez. A férje csak nézne minket, mi rendeznének le a csajt. Hely Budapest mellett 1 órára lenne, innen indulnánk, együtt mennénk. Vasárnap este 7 körül találkoznánk, max 10-ig tudunk ott lenni.
Kérlek, hogy az üzenetedben képet csatolj vagy ne érjen felkészületlenül, ha Viberen vagy Whatsappon kérek majd képet.
Nem kamus, megbízható férfiakat keresünk egy szőke milf hölgy kényeztetéséhez. A férje csak nézne minket, mi rendeznének le a csajt. Hely Budapest mellett 1 órára lenne, innen indulnánk, együtt mennénk. Vasárnap este 7 körül találkoznánk, max 10-ig tudunk ott lenni.
Kérlek, hogy az üzenetedben képet csatolj vagy ne érjen felkészületlenül, ha Viberen vagy Whatsappon kérek majd képet.
Hello.
Hétköznap kora reggelre vagy szombat délelőttre keresnék.
Komárom és környéke. Bdsm, cuckold, bondage, stb.. egyéb ötlet is érdekes lehet.
Hétköznap kora reggelre vagy szombat délelőttre keresnék.
Komárom és környéke. Bdsm, cuckold, bondage, stb.. egyéb ötlet is érdekes lehet.
Etyeki tónál kukkolna valaki masztit?
Hello, Komárom környéke hölgyek???

Sziasztok!
Tatán keresek párokat, hölgyet kellemes időtöltésre, sok mindenre nyitott, ápolt pasi vagyok.
A többit privátban.
Tatán keresek párokat, hölgyet kellemes időtöltésre, sok mindenre nyitott, ápolt pasi vagyok.
A többit privátban.
Ma vki 3 felé Veszprém környékén?
Sziasztok!
Holnapra (szerdára) keresünk fiatal huszonéves pait Balatonalmádiban. Max 30 éves!!
Privátba írj.
Holnapra (szerdára) keresünk fiatal huszonéves pait Balatonalmádiban. Max 30 éves!!
Privátba írj.
Igényes, nem duci, kezdő bi srácot keresek kölcsönös hokira, orálra Veszprémben
Sziasztok!
Fehèrvàr környékén hölggyel,párral ismerkednèk!
Fehèrvàr környékén hölggyel,párral ismerkednèk!