Sziasztok
Ma kora este fele Székesfehérváron kukkolhato leszek miközben meztelenül masztizom a kocsim mellett!
Ha lenne kedve valakinek meglesnie kérem privátba írjon!
Ma kora este fele Székesfehérváron kukkolhato leszek miközben meztelenül masztizom a kocsim mellett!
Ha lenne kedve valakinek meglesnie kérem privátba írjon!
Révfülöpön vagy környékén valaki?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szopatna ma valaki, Komárom, Tata környékén?
Csütürtök péntek Balatonfüreden ismerkednék.
Sziasztok párt nőt vagy pasit keresek hely van
Szia hogy megy tudsz róla írni?
(Ez egy válasz balatonifiu üzenetére (2024. 07. 30. kedd 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 20:45

Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van,de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok,
Párom részére keresnék erotikus levelezőpartnert.
Csak levelezés.
Köszi
Párom részére keresnék erotikus levelezőpartnert.
Csak levelezés.
Köszi
Fejétben hölgy ?? V pár ???
Sziasztok !
Most pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok!
Üdv.
Roland
Üdv.
Roland
Autós orálra keresünk bi pasit Tata és környékéről!
Sziasztok
Lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom a kocsim mellett?
Székesfehérváron!
Privátba írj
Lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom a kocsim mellett?
Székesfehérváron!
Privátba írj
Sziasztok!
Badacsony környékén ismerkednék
Badacsony környékén ismerkednék
Sziasztok. Végső kétségbeesésemben írom e sorokat. A segítségetekre lenne szükségem. Rendkívül súlyos betegséggel küzdők. Meg fogok halni. Romlik a látásom, a hallásom. Minden reggel szenvedek ha korán kell kelnem. Egyetlen egy gyógymód van csak a gyógyulásomra. Sajnos nincs lehetőségem a fizetős gyógymódok közül választani ezért kérem a ti segítségeteket. Egyetlen gyógymód van csak ami segíthet rajtam. A szex. Van itt nő aki segítene rajtam? Vagy pár női tagja is tud segíteni rajtam. Kérlek szépen titeket ne okozzatok csalódást nekem. Bízom bennetek.
Sziasztok
Badacsonytomaj környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Badacsonytomaj környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Sziasztok!
Üdv.
Roland
Üdv.
Roland
Belevaló dugni szerető pasival ismerkednék, én zánka környékén vagyok.
Augusztus 4-8 Csopak és környékén keresünk max 30 éves korig lányt vagy párt
29f/24l

29f/24l