Veszprém és környéke hölgy vagy pár kaland ?
Keszthely vki ma?
Helló!aktuális még?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 04. vasárnap 11:02

Törölt felhasználó (4706130)

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Igényes, nem duci pasit szopnék ma Veszprémben.
Sziasztok ma este Nő vagy pár Dunaújváros környékén kicsit kikapcsolódni ?
Révfülöpön most valaki?
Sziasztok. Lenne olyan srác, aki Ma találkozna Veszprém vagy Székesfehérvár környékén? Kocsim van, szabadban is benne vagyok
a többit privátban

Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok

Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok

Passzív keres aktívat.
Sziasztok.
Hetero pár mellé társulnék! Utazni tudok!
Hetero pár mellé társulnék! Utazni tudok!
Elsősorban pasi,de pár is esetleg hölgy, Székesfehérváron aki hellyel rendelkezik?
Veszprém környékén lenne nő, aki igényes pasit keres? Helyem van, autós kalandra is nyitott vagyok.
Pár is jöhet, de csak hetero alapon. Amúgy 100km-es körzetben utazni is tudok. 28/186/80
Pár is jöhet, de csak hetero alapon. Amúgy 100km-es körzetben utazni is tudok. 28/186/80
Hölgyet ,párt keresek mára
Veszprém mellet valaki?
Sziasztok! Holnap délután Veszprém-Fehérvár környékén aktív pasi vagy pasik? Privat üzenetben keress

Holnap Fehérvár vagy Dunaújváros, idősebb hölgyet kényeztetnék!
Tatán orálkodnék, helyem van
Várpalota és környéke ma este 9 után? Helyem van.
Pápa-és k.ke....diszkrét jól felszerelt aktív fiú-férfi ? Leápolom titokban-rendszeresen is...................