Sziasztok Várpalota Ősi Pétfürdő Berhida környéken rá ér valaki ma?
Sziasztok
Ma Székesfehérváron a régi téglagyárnál lenne kedve valakinek meglesnie ahogy masztizom a kocsim mellet?
Privátba írj!
Ma Székesfehérváron a régi téglagyárnál lenne kedve valakinek meglesnie ahogy masztizom a kocsim mellet?
Privátba írj!
Sziasztok.
Hölgy agárd szabad strand környékén, én itt vagyok a strandon. ismerkedni aztán majd meglátjuk a továbbiakat
Hölgy agárd szabad strand környékén, én itt vagyok a strandon. ismerkedni aztán majd meglátjuk a továbbiakat

Partnerem, partnereim keresem most Badacsony és Győr között! Potens, jó méretű, szenvedélyes, nyitott férfi vagyok!
Nem is tudtam, hogy Ácson van nudi. Merre felé?
(Ez egy válasz Kivancsi0101 üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ácsi nudin van valaki?
Valaki ma pár nő pasi?? Utazni tudók
Hétfő délután Veszprémben szabad leszek. Van olyan nő itt aki találkozna velem?
Fehérvàr környékén hölggyel,párral ismerkednèk!

Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok. Ma este 8 után keresek srácot Fehérvár-Veszprém-Pápa útvonalon
kocsival leszek, kisebb kitérő belefér. A többit privátban megbeszéljük

Sziasztok!Otthon elhanyagolt,vastagf urak,idősebb urak a megyében aki imádja,ha orálisan és egyoldalúan segítenek rajta?Ha imádod,nem fogsz csalódni,sőt. ....Keress bizalommal,privát üzenetben!!Diszkréció természetes!
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
a jövő héten a délutáni órákra keresek elfoglaltságot.
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Fehérvár ,velencei tó környéki diszkrét helyet és partnert keresek rendszeres programokra..
sziasztok
Budapesten,Pest megyében és környékén ismerkednék párokkal,hölgyekkel
napközbeni szabadidővel rendelkezem
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Budapesten,Pest megyében és környékén ismerkednék párokkal,hölgyekkel
napközbeni szabadidővel rendelkezem
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Székesfehérvár környékèn hölggyel,párral ismerkednèk!