Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de utazni is tudok!
Ma az esti órákban szopnék egyoldalúan. Akár kíváncsi heterot is. Tata, Komárom és környéke.
Egyoldalúan szopnék, idősebb macis pasit.
Ez jó...
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Veszprém megyében találkozni is merő partnert keresek.
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Sziasztok szívesen megismerkednék hölgyel-páral! 36éves igényes tapasztalt Székesfehérvári pasi vagyok tiszteletudo!
Fehérváron valaki kényeztetne?
Keresek olyan kiváncsi hetero urat,srácot akimegőrül a szép puncikért,és szivesen hokizna velem izgató masztizós csajos videókra,van pár finom punci illatú bugyim is.Igényes ápolt Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok,főként esténként érek rá vagy hétvégén napközben is.Csak puncimániások irjanak és olyan aki tényleg akar is és eli is jön hozzám.Köszönöm!
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Helló.Holnap délelőtt Győr-Zirc-Veszprém vonalon párokkal taliznék,sexelnék.
Sziasztok. Keresek ojan párt ahol besegíthetnék. 52 év 170cm,18 cm Veszprém megye!
Mi szimpatikusak vagyunk
(Ez egy válasz Adi0204 üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Veszprémben valaki?
Sziasztok szinpatikus párt fogadnánk párcserére
Sziasztok!Hölgyet,párt keresnék Győr-Komárom könyékén szexkapcsolatra.
Veszprém megyében szopatnék!
Olyan nőt keresek aki szeretne adómentes lenni. Segítek.
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 55-től 72 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 55-től 72 évesig!
Fehervar bisex pasi vagy srac közöshokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi