szia!veszprém jo neked?
(Ez egy válasz nyelves80 üzenetére (2025. 03. 01. szombat 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Én benne lennék!
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2025. 03. 01. szombat 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek! Helyem van, de utazni is tudok!
Sziasztok
Ma megleshető vagyok Fehérváron miközben a kocsim mellett kiverem!
Ha van kedved kedvetek meglesni privátba írjatok!!
Ma megleshető vagyok Fehérváron miközben a kocsim mellett kiverem!
Ha van kedved kedvetek meglesni privátba írjatok!!
Sötétedés után szopnék kocsimban vagy nálad.
Sziasztok!
Siófokon, Veszprémben valamint Székesfehérváron keresem biszex kalandra partnerem! Pár és pasi is érdekelne.minden jóba benne lennék!
Siófokon van helyem, de szívesen meg is latogatlak,de akár autós kaland is szóba jöhet!
Siófokon, Veszprémben valamint Székesfehérváron keresem biszex kalandra partnerem! Pár és pasi is érdekelne.minden jóba benne lennék!
Siófokon van helyem, de szívesen meg is latogatlak,de akár autós kaland is szóba jöhet!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok, Nő vagy pár aki szívesen találkozna ma este??
Sziasztok!
Fehérvári párhoz, hölgyhöz csatlakoznék hetero alapon szombat délután/este vagy vasárnap délelőtt/délutàn☺️
Fehérvári párhoz, hölgyhöz csatlakoznék hetero alapon szombat délután/este vagy vasárnap délelőtt/délutàn☺️
Tata környékén kalandoznék _hetero_ alapon

Sziasztok,
Sziasztok,hetero alapon szívesen ismerkedem Siófokon van helyem, utazni tudok!
üdv:
Dávid
Sziasztok,hetero alapon szívesen ismerkedem Siófokon van helyem, utazni tudok!
üdv:
Dávid
Sziasztok! Szombat reggel 8 töl szívesen fogadnék párt vagy hölgyet Székesfehérváron! 36 éves igényes potens tapasztalt Székesfehérvári pasi vagyok! Üdv István
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Egyoldalúan szopnék, idősebb macis pasit.
Sziasztok.
Dél körül Tatabánya turulnál?
Dél körül Tatabánya turulnál?
szia!honnan irsz?
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék napközben. Veszprém megye, Balaton felvidék elsődlegesen.
Egyoldalúan szopnék, idősebb macis pasit.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!