Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék napközben. Veszprém megye, Balaton felvidék elsődlegesen.
Egyoldalúan szopnék, idősebb macis pasit.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Révfülőp környékén hölgy őrőmét keresném vagy párhoz csatlakoznék
Sziasztok valaki most szekesfehervaron egy gyors kalandra? Auto/hely kell
Sziasztok! Holnap késő délutánra keresünk pasit,pasikat Badacsonyba leszünk. Itt pár üzenet után telefonos egyeztetés,úgy hogy telefonszám kell. Csak az írjon akinek ez így megfelel.
Sziasztok, ma este Nő vagy pár aki szívesen találkozna?

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek! Helyem van, de utazni is tudok!
Sziasztok
A hónap első felében Székesfehérváron leszek.
Várom az invitálásokat!
A hónap első felében Székesfehérváron leszek.
Várom az invitálásokat!
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Szfvár és környékén hölgy társaságát keresem hosszabb távra...
Veszprém megye valaki - sex? Ma este.
Sziasztok. Párral ismerkednek akár mindkét fél örömére Esztergom környékén
Egyoldalúan szopnék, idősebb macis pasit.
Képem van fent a társkereső adatlapomon!
Sziasztok szívesen megismerkednék párokal hölgyekel! 36 éves igényes potens tapasztalt Székesfehérvári pasi vagyok!
Sziasztok,
Külföldön élő, fiatal, intelligens, független férfi vagyok. Május 20-tól 2-3 hetet Magyarországon tartózkodom. Ez idő alatt szeretnék párral, hölggyel ismerkedni. Közös programokra, akár 1-2 éjszakás wellnessre is. Ha komoly a számdékod/szándékotok, privát üzenetben jelezzétek. Kérlek csak akkor írjatok, ha valóban szeretnétek találkozni.
Tamás
Külföldön élő, fiatal, intelligens, független férfi vagyok. Május 20-tól 2-3 hetet Magyarországon tartózkodom. Ez idő alatt szeretnék párral, hölggyel ismerkedni. Közös programokra, akár 1-2 éjszakás wellnessre is. Ha komoly a számdékod/szándékotok, privát üzenetben jelezzétek. Kérlek csak akkor írjatok, ha valóban szeretnétek találkozni.
Tamás
Sziasztok. 31 eves hetero ferfi vagyok Mosonamagyarovarrol.(utazni tudok) Parhoz csatlakoznek tobbesre,cuckoldra vagy akar szwingerre is. 190 cm ,90 kg, szokesbarna , kekszemu.