Balaton mellett ismerkednék .masszázskedvelő kedves hölgyel.párral .diszkréció alap
Ma este keresek partnert mindenre

Pontosan mikor és hol lesz a buli? Szívesen mennék!!
Üdv,: Döme (Ez egy válasz picigabesz üzenetére (2024. 01. 02. kedd 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 02. kedd 18:49
Üdv,: Döme (Ez egy válasz picigabesz üzenetére (2024. 01. 02. kedd 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Holnap 03.-án Szerda délutánra keresünk BI-párokat,
Bi-Urakat Közös játékokhoz mindenki örömére.
Sziasztok!
Székesfehérvár környékéről keresem hölgy társaságom, akivel jól érezhetjük magunkat együtt.
Hely, kocsi van. Így fogadni és menni is tudok könnyedén.
31 éves, 181cm magas, sportosabb alkat vagyok.
Székesfehérvár környékéről keresem hölgy társaságom, akivel jól érezhetjük magunkat együtt.
Hely, kocsi van. Így fogadni és menni is tudok könnyedén.
31 éves, 181cm magas, sportosabb alkat vagyok.
Sziasztok!
Sziasztok! Tata és környékén ismerkednék nőkkel esetleg párokkal hetero alapon.
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok! Szombaton párt fogadnék. Hellyel rendelkezem Veszprém megyében.
Ajkán keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra!!! Lakás van. Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat! Szőkék előnyben.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de utazni is tudok.
Veszprém környékén szopatnék.
-
Sziasztok!
Hölgy partnert keresek akár rendszeres találkozókra vagy egyszeri alkalomra.
Veszprémben lakás adott, de utazni is tudok. 27 éves, magas, sportos, mindenre nyitott vagyok.
Hölgy partnert keresek akár rendszeres találkozókra vagy egyszeri alkalomra.
Veszprémben lakás adott, de utazni is tudok. 27 éves, magas, sportos, mindenre nyitott vagyok.
sziasztok ujévi szexparti ma este veszprém megyében tapolca mellet ,várom párok jelentkezését benne vagyok minden jóban írj és gyere várlak kis búvóhelyemen
fehérváron, vagy környékén (max. 60-70km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Boldog új évet mindenkinek

Szexben gazdag Boldog Új Évet mindenkinek!
Sziasztok. Lenne olyan srác aki találkozna a mai nap folyamán?
Normális távon belül utazni tudok, helyem Pápán van. Unit vagy aktívat, esetleg kíváncsi heterót keresnék

Lenne kedve valakinek megnéznie ahogy kiverem ma a farkamat Fehérváron a kocsimban?
Prívátba írj!!
Üzenet módosítása
Prívátba írj!!
Üzenet módosítása
Veszprém Fejér megye valaki holnap reggel?