Sziasztok! Velencei tó környékén kalandoznék ma! 37-éves 191magas vagyok.Hölgyek,párok jelentkezését várom.
Sziasztok!Esztergom-Párkány-Dorog,és környékén 18-50 év közötti,átlagos alkatú Nő borotvált PINÁCSKÁJÁT NYALNÁM ÉLVEZÉSIG.Cserébe nem kérek semmit,csak NYALNI SZERTETNÉK!Autómban is lehet.Párhoz is csatlakoznék a Nő örömére:Kedves,figyelmes pasi vagyok...
Veszprém mellet lenne helyem bàrmire!!!
Tata valaki? Környéke.
Sziasztok Zalai vagyok tudnék utazni és van fükaszám is
(Ez egy válasz Be_Ri üzenetére (2024. 03. 23. szombat 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 23. szombat 10:15

Sziasztok. Veszprémben keresünk normális ,megbízható pasit tavaszi fűkaszáláshoz.
Mai napra bisex nagyfarkú fiút keresünk vagy párral is találkoznánk!
Várjuk a jelentkezőket!
Várjuk a jelentkezőket!
Sziasztok. Veszprémben keresünk normális ,megbízható pasit tavaszi fűkaszáláshoz.
Tapasztalatlan, de nagyon lelkes férfiként keresek házaspárt mindkét fél örömére, tehát ahol a férfi is igényelné hogy kényeztessem. Imádom kényeztetni a női és férfi testet is egyaránt. Természetesen kölcsönös férfias játékokban is benne lennék.
Hosszútávú, szép diszkrét kapcsolatot keresek, időnként szivesen találkozom és kényeztetem csak a férfit is.
Igényes, diplomás férfi vagyok és nagyon ápolt. Átlagos alkatom és méretem van.
Passzív biszex vagyok, a bizalom kialakulása után a férfitagot finoman és élvezetesen leszopnám és nyelném a gecijét...
Hosszútávú, szép diszkrét kapcsolatot keresek, időnként szivesen találkozom és kényeztetem csak a férfit is.
Igényes, diplomás férfi vagyok és nagyon ápolt. Átlagos alkatom és méretem van.
Passzív biszex vagyok, a bizalom kialakulása után a férfitagot finoman és élvezetesen leszopnám és nyelném a gecijét...

Sziasztok, ma este 8 óra után rá érek és Veszprémben leszek ha van a környéken unatkozó lány vagy nő írjon nyugodtan hátha összejön valami izgalmas közös jó program.
Párok, lányok, fiúk egy kis kèzimunka, vagy szopás oda vissza ?
írj privátba

Veszprém környékén "ismerkednék" nővel.
Masszőrt keresek Székesfehérvár környékén.
Szopatna ma valaki, Tata, Tatabánya?
Házaspár keresi a család házibarátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Ajka és környékén szívesen ismerkednek lányokkal, hölgyekel ,akik elhanyagolta érzik magukat szexuálisan akár napközbeni találkozásra is van lehetőség búvóhellyel és teljes diszkrécióval , ha tetszik csak bátran írj ,érted is tudok
menni.
menni.
Sziasztok elsősorban férfit keresek székesfehérváron aki szopatna, 26eves sportos vagyok
Sziasztok.
Hozzánk hasonlóan igényes, értelmiségi pici babás (nálunk 3 hónapos), vagy kisgyermekes párt keresünk lakóhelyünk max 100 kilométeres körzetében, egyelőre csak levelezés, lassú ismerkedés szintjén...
A későbbiekben egy hosszútávú jóbarátság és finom, igényes szexuális kapcsolat is lehet a dologból, párcserével is fűszerezve...
Olyan pár jelentkezését várjuk, akik kezdők, tapasztalatlanok ebben a világban, hasonló élethelyzetben vannak, és úgy gondolják, hogy egyetlen partnerrel is fantasztikus dolgokat élhetnek át hosszútávon...
Hozzánk hasonlóan igényes, értelmiségi pici babás (nálunk 3 hónapos), vagy kisgyermekes párt keresünk lakóhelyünk max 100 kilométeres körzetében, egyelőre csak levelezés, lassú ismerkedés szintjén...
A későbbiekben egy hosszútávú jóbarátság és finom, igényes szexuális kapcsolat is lehet a dologból, párcserével is fűszerezve...
Olyan pár jelentkezését várjuk, akik kezdők, tapasztalatlanok ebben a világban, hasonló élethelyzetben vannak, és úgy gondolják, hogy egyetlen partnerrel is fantasztikus dolgokat élhetnek át hosszútávon...

Sziasztok!
Kikapcsolódási lehetőséget keresek a Tiszaújváros, Budapest, Szekszárd útvonalon az autópálya mentén, környékén... Kizárólag hetero alapon, a mai nap folyamán.
Kikapcsolódási lehetőséget keresek a Tiszaújváros, Budapest, Szekszárd útvonalon az autópálya mentén, környékén... Kizárólag hetero alapon, a mai nap folyamán.
Ajka és környékén szívesen ismerkednek lányokkal, hölgyekel ,akik elhanyagolta érzik magukat szexuálisan akár napközbeni találkozásra is van lehetőség búvóhellyel és teljes diszkrécióval , ha tetszik csak bátran írj ,érted is tudok menni.
Ajka és környékén szívesen ismerkednek lányokkal, hölgyekel ,akik elhanyagolta érzik magukat szexuálisan akár napközbeni találkozásra is van lehetőség búvóhellyel és teljes diszkrécióval , ha tetszik csak bátran írj ,érted is tudok menni.