párokat keresek ma estére egy jó hármas szexre helyem van Veszprém megyében tapolca mellet írj benne vagyok minden jóban
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de a kölcsönös farokverés is érdekelne
Holnap este pár, esetleg hölgy aki szivesen kalandozna?
Komáromi fürdőben ,fürdőzés ma este valaki??
Veszprém- Várpalota között lenne helyem bármire!!!!!
Sziasztok. Társaságot keresek estére. Utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok.
43 éves, igényes, diplomás, mindenfajta káros szenvedélytől mentes pasiként keresek olyan házaspárt, akik időnként hármasban is szeretnének áldozni a gyönyörök oltárán.
Humoros férfiként a társaságom mellett fürge nyelvet, finom, ápolt kezeket és átlagos méretű (15/4 cm), de fickós farkincát tudok felkinálni. Nagyobb mennyiségű spermát spriccelek.
Kölcsönös szimpátia esetén hosszabb távra keresek...
43 éves, igényes, diplomás, mindenfajta káros szenvedélytől mentes pasiként keresek olyan házaspárt, akik időnként hármasban is szeretnének áldozni a gyönyörök oltárán.
Humoros férfiként a társaságom mellett fürge nyelvet, finom, ápolt kezeket és átlagos méretű (15/4 cm), de fickós farkincát tudok felkinálni. Nagyobb mennyiségű spermát spriccelek.
Kölcsönös szimpátia esetén hosszabb távra keresek...
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de utazni is tudok.
Ajka környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra!!! Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat.szőkék kerek fenekű lányok előnyben! Lakás, autó van.
Sziasztok! Korunkbeli párt,párokat keresünk,fogadni nem, utazni ésszetű távolságon belül tudunk! Akár holnap este...
Nèztem az adatlapotokat nagyon ott van a leányzó
(Ez egy válasz Tom1111 üzenetére (2024. 01. 03. szerda 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 03. szerda 20:39

Üdv!!
Holnap, csütörtökön keresünk hellyel rendelkező, közeli, max 50km, nagy méretű, egyedülálló, szimpatikus pasit, 50 éves korig! Diszkréció, szimpátia fontos! Nem mindenkivel nem mindenáron!
Utazni tudunk , fogadni nem.
Holnap, csütörtökön keresünk hellyel rendelkező, közeli, max 50km, nagy méretű, egyedülálló, szimpatikus pasit, 50 éves korig! Diszkréció, szimpátia fontos! Nem mindenkivel nem mindenáron!
Utazni tudunk , fogadni nem.

Hétvége folyamán találkoznék párral vagy hölgyel.
Hellyel rendelkezem, fogadni tudok, de az utazás sem gond.
Ha felkeltettem érdeklődésed, várom üzeneted.
Hellyel rendelkezem, fogadni tudok, de az utazás sem gond.
Ha felkeltettem érdeklődésed, várom üzeneted.

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Alkalmanként járok Tapolcán (kábé 2 hetente), és amikor ott vagyok, akkor szívesen csatlakoznék swinger buliba, vagy párokhoz harmadiknak. De szóló hölgyeknek is lennék szórakoztató partnere.
Ha Tapolcán nincs senki, akkor a környék is belefér, 30km-es körzetben.

Ha Tapolcán nincs senki, akkor a környék is belefér, 30km-es körzetben.
Sziasztok. Ma napközben lenne olyan srác aki talizna Pápa és környékén (max 50-60km)? Utazni tudok.
Sziasztok…. Mostanság? Hölgy,pár? Esztergom környékén? Helyem is van,autóm is…
Írj privát,ha érdekes lehet

Írj privát,ha érdekes lehet

Veszprém környékén valaki? Helyem lenne
Ma este fogadni tudó hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék hetero alapon. 40-es, ápolt, igényes pasi vagyok.
Máskor is jó?
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2024. 01. 03. szerda 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Öklözést kedvelő hölgyet keresek...............