Írtam negint
olvass kérlek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 28. csütörtök 00:07

Törölt felhasználó (4345682)

Mai napra keresek valakit akivel a perverz vágyaim kiélhetem! Lehet nő , pár vagy akár férfi is ! Székesfehérvár ! Irjatok
Mai napra keresek valakit akivel a perverz vágyaim kiélhetem! Lehet nő , pár vagy akár férfi is ! Székesfehérvár ! Irjatok
Szia. Írtam priviben....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 26. kedd 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 26. kedd 20:32
Törölt felhasználó (4345682)

Holnap késő este fehérváron valaki? Minden szóba jöhet
Pápán keresek nőtt vagy párt keresek közös együtt létre
Közös időtöltésre keresek nőt.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Dunaújváros, és környékén hölgy vagy pár most? Részleteket, feltételeket beszéljük meg most. Ha meg van a kölcsönös szimpátia, lehet rendszeres, maximális duszkréció mellett! Lehet egy tünemény házi asszony is, aki unatkozik! Helyem van utazás nem gond.
Dunaújváros, és környékén hölgy vagy pár most? Részleteket, feltételeket beszéljük meg most. Ha meg van a kölcsönös szimpátia, lehet rendszeres, maximális duszkréció mellett! Lehet egy tünemény házi asszony is, aki unatkozik! Helyem van utazás nem gond.
Hello!! Szopok, nyelek, nyalok, kuratok!! Valakik?? Akiket érdekel. Helyem van!! A passzív oldalon minden jöhet! A keményebb méretes pasikat kedvelem!! Érd-Bp. és a környékéről, írjatok üzit!
Szopatna ma valaki, Tata, Tatabánya?
Szopnék és szopatnék ma vagy holnap este Veszprém környékén. Privibe
Holnap késő este fehérváron valaki? Minden szóba jöhet
Ma keresek hölgyet párt Pétfürdőn
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Üdv.Párt,hölgyet keresek. Helyem van.
Ma délután valaki meglesné Veszprémben, ahogy kiverem?
Vagy esetleg én is kukkolnék párt, lányt.
Vagy esetleg én is kukkolnék párt, lányt.
Fehervar laza hokira vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok!
Veszprém környékén keresnék telt,duci vagy extra duci hölgyet.
Vastag combok,nagy fenék a mire igazán vágynék.Szívesen kényeztetek odaadóan.
Esetleg párokhoz csatlakoznék
Veszprém környékén keresnék telt,duci vagy extra duci hölgyet.
Vastag combok,nagy fenék a mire igazán vágynék.Szívesen kényeztetek odaadóan.
Esetleg párokhoz csatlakoznék
Sziasztok!
Holnap délután szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral Székesfehérvár környékén!
Szép napot!
Holnap délután szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral Székesfehérvár környékén!

Szép napot!

Jó reggelt! Körülbelül fél órán belül, maroshegyen leszek, székesfehérváron, ha valakit érdekel közös maszti vagy kölcsönös orál... Ismerek ott búvóhelyet...