Most?
(Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (2024. 04. 02. kedd 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
nem kaptam semmit.
(Ez egy válasz Kivancsiapu üzenetére (2024. 04. 02. kedd 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Üzenetben.
(Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (2024. 04. 02. kedd 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
hova?
(Ez egy válasz Kivancsiapu üzenetére (2024. 04. 02. kedd 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam
(Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (2024. 04. 02. kedd 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 02. kedd 06:18

szia!veszprémbe felveszel és utközben megálluk!mekkora a méret?
szia!veszprémbe felveszel és utközben megálluk!mekkora a méret?
(Ez egy válasz Kivancsiapu üzenetére (2024. 04. 02. kedd 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 02. kedd 06:15

Sziasztok. Ma délután Veszprémben vagy Vp-Pápa közt szopnék, szopatnék.
Sziasztok. Ma délután Veszprémben vagy Vp-Pápa közt szopnék, szopatnék.
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Fehérváron keresek 50+-os hellyel rendelkező pasit, akit meglátogathatnék napközben kölcsönös kényeztetésre.
Kedden délután 15.30-16.30-ig Veszprémben a gulyadombon szopnék, vagy kukkolnék esetleg engem is kukkolhasz. Priviben várom ha igen
Szia. Máskor is megfelel? Ha igen küldj üzenetet és megbeszéljük.
(Ez egy válasz Popót üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Dunaújvárosban van most valaki? Aki pl megnézné ahogy masztizok?
szia!herend az messze van neked?
(Ez egy válasz Popót üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Pápán-és k.kén keresem farokszopómat......
Sziasztok!
Itt van köztünk akit a mai délutánon a 8-as főút mellett földúton Jánosháza és Tüskevár között kocsi előtt térdelve/guggolva kényeztetett a hölgy ? Szívesen beszélnék vele.
Ui: nagyon serényen bólogatott
Itt van köztünk akit a mai délutánon a 8-as főút mellett földúton Jánosháza és Tüskevár között kocsi előtt térdelve/guggolva kényeztetett a hölgy ? Szívesen beszélnék vele.

Ui: nagyon serényen bólogatott

Sziasztok!Otthon elhanyagolt,vastagf urak,akik imádják ha orálisan kényeztetik egyoldalúan??Ha valóban omádod,nem fogsz csalódni,sőt.....diszkréció természetes,keress bizalommal,privát üzenetben!!
Bi pasit keresek autós orálra. Arcos és intim fotó nélkül ne is írj. Tatán, ma este.
valaki fehérváron vagy környékén?
Sziasztok.3masra keresek párt.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Sziasztok! Igényes heteró párhoz csatlakoznék Fejér-megyében.Én 37éves 191magas vagyok.