Ajkán keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra! Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat. Lakás van. Szőkék előnyben.
Veszprém környékén szopatnék pasit is.
Sziasztok! Olyan fiatal pasit keresek vasárnap estére aki táncolna a barátnőmnek sztríptízt,közben ki is verné a farkát, születésnapi ajándéknak szánom.
Veszprémi pár lány?
Üdv.Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok. Most esetleg randi ? Autós veszprém vagy környéke?
Ma este fogadni tudó hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék Fehérváron és környékén. 40-es, ápolt, potens pasi vagyok.
Sziasztok lányok vanak IT a csopiban?
30-as pasi csatlakozna párhoz vagy hölgyel
Hosszútávra keresgélek adatlapom szerint. Pasi, pár.
Szeretek kiruccanni, ha valakit meglátogathatok írjon, Bp. közeli részről. (Tatabányáig, Gárdonyig,)
Mindegy hogy ffi, nő, külalak, csak kipihenhessem utána magam és adj néhány falatot, mielőtt vissza indulok.
Mindegy hogy ffi, nő, külalak, csak kipihenhessem utána magam és adj néhány falatot, mielőtt vissza indulok.
Adatlapom alapján, keresem partnerem, partnereim...
Ajka Veszprém környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra! Lakás, autó, panzió is oké! Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat!
Szia!
Pontosan mire? Hetero alapon is érdekel? 29 vagyok, 185,80. Hely van. (Ez egy válasz Leon80 üzenetére (2024. 01. 09. kedd 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 09. kedd 22:23
Pontosan mire? Hetero alapon is érdekel? 29 vagyok, 185,80. Hely van. (Ez egy válasz Leon80 üzenetére (2024. 01. 09. kedd 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Igényes férfit keresünk jövő hétfőre.
Kamusok kíméljenek.
Kamusok kíméljenek.
Sziasztok. Igényes férfit keresünk jövő hétfőre.
Kamusok kíméljenek.
Kamusok kíméljenek.
Sziasztok! Swingerben is jártas párként, párokkal ismerkednénk! Csak komoly üzeneteket várunk!

Sziasztok. Lenne srác aki ma találkozna Pápa és környékén (max 50-60km)? Utazni tudok, és helyem is van. Kíváncsi heterók is bátran írhatnak
Irtam privat
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 09. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 09. kedd 14:56
Törölt felhasználó (4687527)

Nemsokára arra jarok

Nemsokára arra jarok
(Ez egy válasz alex000007 üzenetére (2024. 01. 09. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Veszprém környékén szopatnék.