Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Ma este van is helyem, ha úgy alakulna.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Ma este van is helyem, ha úgy alakulna.
Sziasztok!
26 éves, igenyes, ápolt srácként keresem szinten igenyes partnerem/eim.
Elég nyitott vagyok, sok minden erdekel
Ha szimpi vagyok legyszives keress meg privátban. Kepkeregetok, kamusok kíméljenek (természetesen kolcsonos szimpatia esetén a találkozó elott kep cserebe benne vagyok, hogy a kételyeket eloszlassuk)
Szep napot mindenkinek!
26 éves, igenyes, ápolt srácként keresem szinten igenyes partnerem/eim.
Elég nyitott vagyok, sok minden erdekel

Ha szimpi vagyok legyszives keress meg privátban. Kepkeregetok, kamusok kíméljenek (természetesen kolcsonos szimpatia esetén a találkozó elott kep cserebe benne vagyok, hogy a kételyeket eloszlassuk)
Szep napot mindenkinek!
Komárom, Tata, szopatna ma valaki?
Sziasztok! 36 éves potens igényes Fehérvári pasi vagyok! Szívesen csatlakoznék párokhoz hölgyhöz! Szigorúan HETERO!
Holnap délelőttre keresek vmit, akit érdekel a 20 cmes farkam. Lányok, nők , párok. Székesfehérvár -Dunaujvaros vonalon
Esztergom környékén cumiznék, kézimunkáznék viszonzás nélkül. 46 éves bi vagyok.
Sziasztok!Vastagf Úr,idősebb kíváncsi Úr,srác aki imádja ha orálisan kényeztetik egyoldalúan??Otthon nem kapod meg,de hiányzik?!Keress bizalommal,privát üzenetben ,diszkréció mellett!Nem bánod meg,sőt.....
Sziasztok! Én szívesen csatlakoznék, küldök képet is ha irtok e-mail címet privatban
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 13. szerda 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 13. szerda 20:07
Törölt felhasználó (4723276)

Sziasztok, péntek estére keresünk igényes bi pasit, aki mer fotót küldeni magáról, nem csak ígérget, nem ezer éves képet küld (nem ma kezdtük a keresgélést, sok ember ismerünk innen, elegünk van a 10 éves, homályos, napszemcsis, bögrével takart arcú fotókból). Legyél tökös és gyere. Tatán vagyunk, helyünk van!
Ezt mind kizárod kamerával...igaz ahhoz nektek is kell vállalni
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 13. szerda 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 13. szerda 20:07

Törölt felhasználó (4723276)

Sziasztok, péntek estére keresünk igényes bi pasit, aki mer fotót küldeni magáról, nem csak ígérget, nem ezer éves képet küld (nem ma kezdtük a keresgélést, sok ember ismerünk innen, elegünk van a 10 éves, homályos, napszemcsis, bögrével takart arcú fotókból). Legyél tökös és gyere. Tatán vagyunk, helyünk van!
Sziasztok
Ma este kalandot keresek Esztergomban
17-20 óráig lesz szabadidőm.
Ha érdekesnek gondolsz, kérlek írj priv üzit.
Köszi
Ma este kalandot keresek Esztergomban
17-20 óráig lesz szabadidőm.
Ha érdekesnek gondolsz, kérlek írj priv üzit.
Köszi
Sziasztok,
Holnaptól 2 hétig Magyarországon tartózkodom, szeretnék hölgyekkel, párokkal találkozni. Extra vastag méretem van. Ha felkeltettem érdeklődésed, privát üzenetben jelezd.
Tamás
Holnaptól 2 hétig Magyarországon tartózkodom, szeretnék hölgyekkel, párokkal találkozni. Extra vastag méretem van. Ha felkeltettem érdeklődésed, privát üzenetben jelezd.
Tamás
Ráérne valaki most találkozni?
Lehet itt egyáltalán pl. Nőt találni sexre?
Ajka Veszprém környékén keresek lányt vagy unatkozó feleséget szex talira! Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat! Lakás autó van. Szőkék előnyben!
Sziasztok, ma estére (19-21 között) keresek autós kalandra társaságot Komárom és környékén. Üzeneteket kérlek privátban.
Szep farkad van
(Ez egy válasz Boy_91 üzenetére (2023. 12. 12. kedd 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 16:31

Sziasztok! Az este folyamán a Nagykanizsa, Siófok, Székesfehérvár, Szekszárd útvonalon keresek magamnak kikapcsolódási lehetőséget
Pápa és környékén (max 50km) talizna valaki? Uni vagy aktív srác, esetleg kíváncsi hetero?
Fehérváron 19’óra fele lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom a kocsim mellett?
Privátba irj!
Privátba irj!
Sziasztok! Az este folyamán a Nagykanizsa, Siófok, Székesfehérvár, Szekszárd útvonalon keresek magamnak kikapcsolódási lehetőséget