Sziasztok nem megy Pár/lány Agárdra a fürdőbe a héten?Párban mennénk mi is
Valaki pár nő vagy pasi?
Az nem tudom miért nem írnak vissza, de hogy nem kamusok az biztos, mivel már voltam náluk!
(Ez egy válasz Fagyiboy üzenetére (2024. 02. 25. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Ma dél körül lemegyek “sétálni”Gárdonyba a nudi részre!
Ha lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom a nádasban az privátba jelezzen….!
Ma dél körül lemegyek “sétálni”Gárdonyba a nudi részre!
Ha lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom a nádasban az privátba jelezzen….!
Sziasztok! Üdvözölek titeket István vagyok! 36 éves Székesfehérvári igényes inteligens tiszteletudo pasi vagyok! 176 cm magas 70 kg sportos alkatu! Némi tapasztalatal rendelkezem! Szeretek nudizni is! Gàrdonyba járok! Szeretnék màr végre egy kedves normális párnak lenni a házi barátja lenni! Jókat beszélgetni nagyokat szeretlezni! Szép napot nektek! Nézétek meg a képeimet! Merek is találkozni! Komoly szándékokal irtam!
Nekem se valaszolnak kamu
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 24. szombat 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 24. szombat 18:24
Törölt felhasználó (4708975)

Én írtam hogy ráérünk vasárnap,de nem válaszoltatok
Sziasztok,
Feleségemnek keresnék egy ügyeskezű masszőrt Tapolca környékén.....
Feleségemnek keresnék egy ügyeskezű masszőrt Tapolca környékén.....
Veszprém Ajka környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra. Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat.
sziasztok párokkal ismerkednék helyem van Veszprém megyében minden jóban benne vagyok írj bátran
sziasztok hármas szexre keresek párokat helyem van Veszprém megyében írj bátran
Sziasztok! Székesfehérváron van helyem, hölgy vagy pár? Hetero alapon.
Én írtam hogy ráérünk vasárnap,de nem válaszoltatok
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2024. 02. 21. szerda 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 18:59

Sziasztok!
Hétvégére (szombat, vasárnap) partnert keresünk hölgy örömére!
Hétvégére (szombat, vasárnap) partnert keresünk hölgy örömére!

Pápa-Veszprém-Szfehérvár vonalon keresek ma srácot kalandra
unik, aktívak előnyben, passzív csak ha nálam fiatalabb
Kíváncsi heterók is bátran írhatnak

Kíváncsi heterók is bátran írhatnak
Esztergom-Párkány-Dorog,és környékén átlagos alkatű,18-55 év közötti Nő BOROTVÁLT PINÁCSKÁJÁT NYALNÁM ÉLVEZÉSIG...!!!Kedves,figyelmes pasi vagyok...Párhoz is csatlakoznék a Nő örömére,vagy csak kukkolni,simogatni,fotózni,masírozni...
Sziasztok.
Ma és holnap Keszthely, Hévíz, Zalakaros és környékén pihenő párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
177/75 ápolt, intelligens, hetero vagyok, van tapasztalatom.
Priviben keressetek.
Ma és holnap Keszthely, Hévíz, Zalakaros és környékén pihenő párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
177/75 ápolt, intelligens, hetero vagyok, van tapasztalatom.
Priviben keressetek.
Veszprém mellet lenne helyem bàrmire
valaki fehérváron?
Veszprémben és a környékén szopatnék párok,csajok ,pasik is írhatnak.
Sziasztok. Székesfehérváron szopatnék. Férfi/nő, mindegy.

Sziasztok! Szívesen kalandoznék hölggyel vagy párral