Sziasztok !
32 éves pasi belefér ? (Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2023. 11. 30. csütörtök 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 30. csütörtök 07:18
32 éves pasi belefér ? (Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2023. 11. 30. csütörtök 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Szombat estére keresünk fiút Budapesten aki el is mer jönni.
Korhatár max 28 èves kor ig csak heteró alapon.
Szombat estére keresünk fiút Budapesten aki el is mer jönni.
Korhatár max 28 èves kor ig csak heteró alapon.
Sziasztok! Én el mennek ha ott lesztek
Üdv :Tomi

Üdv :Tomi
Sziasztok! Ismerkednék, barátkoznék Szfvár és környéke. Helyem nincs. Írjatok!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
sziasztok nőt vagy párt keresek pápán
Veszprémben van most helyem.
Sziasztok! Hétköznap kora reggeli talira keresnék partnert.
Komárom környékéről.
Komárom környékéről.

Ma valaki?
Sziasztok .Naturista párként ilyen párokkal ismerkednénk . Mi Baranya megyeiek vagyunk , de nemcsak baranyamegyei párt keresünk .
Sziasztok! Megbízható, figyelmes,ápolt,szexben kitartó pasiként keresem partnerem Veszprém környékén.
Sziasztok. Női társaságot keresek.
Sziasztok.
Van még Tatabányán vagy Tatán esetleg valamilyen felnőtt bár klub? Mint régen Tatán a Fe... volt?
Van még Tatabányán vagy Tatán esetleg valamilyen felnőtt bár klub? Mint régen Tatán a Fe... volt?
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék ma este Fejér megye és környékén.
30 éves, sportos, igényes, nyitott hetero férfi vagyok.
Hármasban tapasztalt
Utazni tudok, hely is megoldott.
Párokhoz csatlakoznék ma este Fejér megye és környékén.
30 éves, sportos, igényes, nyitott hetero férfi vagyok.
Hármasban tapasztalt

Sziasztok! Pasit keresünk harmadiknak ma estére.
Sziasztok! Ma kora este Nő vagy pár aki szívesen találkozna, hely van!!!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Veszprémben valaki kora délután?
Sziasztok!Tapolca Badacsony környékén ismerkednék ,sokoldalúan.Pár, elsődlegesen???
2 pár (mi és még egy ffi+nő klasszikus pár) keres szilveszterre egy 3ik párt,zene, tánc,szauna, buli egymás előtti, melletti sex .Érezzük jól magunkat,csak olyan történhet ami mindenkinek jó, épp ezért nem keresünk olyan párt akiknek ez nem elég, párcserét nem szeretnénk ez biztos, lightos lányos játékok beleférnek ha a lányok között van szimpátia, megtalálják a közös hangot. Győr és környéke, elsősorban mivel a bulit oda szervezzük.Korban 38-48 között mert mi is abba a korosztályba tartozunk, de természetesen ez nincs kőbe vésve.privát üzenetet várunk.
Sziasztok! Holnap reggel/ délelőtt jövök-megyek Székesfehérváron. Szívesen bekapnék egy szép és ápolt farkat. Én 40/185/95 barna hajú és szemű, férfias pasi vagyok...helyed legyen!