Sziasztok. Ma 13.30-14 óra körül szopnék Veszprémben. Privát üzenet jöhet.
Sziasztok péntek vagy szombat estére keresnénk párt vagy hölgyet baratkozasra közös szexre Kecskemét környékén csak fogadni tudunk
Jó reggelt székesfehérvár győr útvonalon esetleg lenne kedve valakinek találkozni??
Nőt párt keresek szerep játékhoz.
Veszprém és környékén valaki mostanában?

Sziasztok!Kom megyei vagy a megyében gyakran átutazó vastagf urakon segítenék orálisan,egyoldalúan!Igényled,de otthon nem kapod meg?!Nem fogsz csalódni,sőt.....keress bizalommal,privát üzenetben!Diszkréció természetes!
Valaki Fehèrvár -Veszprém mostanában?
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt. Helyem van.
Volt már részem amatőr home video forgatáson,,hármasban és cuckoldban is.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt. Helyem van.
Volt már részem amatőr home video forgatáson,,hármasban és cuckoldban is.
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Fehérváron valaki ma kora délután? Pár, hölgy esetleg pasi l?
Délelőtt Veszprém környékén autózom ahol majd félreállok sétálni, és kiverni. Hölgy vagy pár kukkolót vagy segítséget keresek privát üzenetben. Köszönöm
Győr-Komárom környékén. Ha van partnered, de nincs búvóhelyed, és benne vagytok, hogy az autó hátsó ülésén szexeljetek, miközben nézlek benneteket vezetés közben,akkor itt a lehetőség, ingyen, anyagiaktól mentesen. Lehet pár, két biszex lány vagy biszex pasik. Élvezzétek egymást az autó hátsó ülésén.
sziasztok Veszprém pár lány?
Sziasztok.
43 éves (172/70, méretem átlagos, kb. 15/4cm), igényes, diplomás és humoros férfiként szívesen ismerkednék szimpi házaspárral
Nem vagyok egyedülálló, titokban és diszkréten keresek, ezt jobb tisztázni az elején.
Hosszútávra keresek, egyetlen partnert, "monogám" kapcsolathoz.
Szívesen kényeztetek, magas szexkultúrával rendelkezem és kiválóan tudok alkalmazkodni.
A finom, gyengéd, kényeztetős szexet szeretem, olyan kapcsolatot keresek hosszútávon, ahol is a hölgy kielégitése után hangos, intenziv élvezéssel lövellném ki magamból nagy mennyiségű, forró spermámat.
Amennyiben érdekes lehetek, várom leveleteket.
43 éves (172/70, méretem átlagos, kb. 15/4cm), igényes, diplomás és humoros férfiként szívesen ismerkednék szimpi házaspárral
Nem vagyok egyedülálló, titokban és diszkréten keresek, ezt jobb tisztázni az elején.
Hosszútávra keresek, egyetlen partnert, "monogám" kapcsolathoz.
Szívesen kényeztetek, magas szexkultúrával rendelkezem és kiválóan tudok alkalmazkodni.
A finom, gyengéd, kényeztetős szexet szeretem, olyan kapcsolatot keresek hosszútávon, ahol is a hölgy kielégitése után hangos, intenziv élvezéssel lövellném ki magamból nagy mennyiségű, forró spermámat.
Amennyiben érdekes lehetek, várom leveleteket.
Holnap a Várpalota-Ferihegy-Veszprém útvonalon keresek kalandot. Szívesen csatlakoznék párhoz, hölgy esetleg pasi? Kb 11-14 óra között.
Tatabányán keresek nőt kölcsönös kényeztetésre helyem van de nem mindig.diszkréció adott és elvárt
Sziasztok! Csajt,párt keresnék ma esti "programhoz"! Dunaújvaros-Szekszárd és környéke!
Hölgyekkel vagy pàrokkal ismerkednék. pápán
Szia srác lennek.
(Ez egy válasz Sexynurse üzenetére (2024. 01. 27. szombat 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Ma estére keresnénk párt párcserés szexhez!
Max 45 éves korig!
Óvszert nem szeretjük.
A hölgy tagunk szereti a lányos játékokat smile
Fogadni tudunk , utazni is pestmegyén belül vagy komárom esztergom megye!
Ma estére keresnénk párt párcserés szexhez!
Max 45 éves korig!
Óvszert nem szeretjük.
A hölgy tagunk szereti a lányos játékokat smile
Fogadni tudunk , utazni is pestmegyén belül vagy komárom esztergom megye!