Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hölgyet keresek aki élvezésig szopna a párja előtt. Diszkréció, higiénia adott, és elvárt.
Privátban keress, köszönöm.
Privátban keress, köszönöm.
Szia/ Sziasztok. szexkapcsolat céljából vagyok itt. Egyedülálló, nyitott pasi vagyok. Nőt, párokat keresek. Veszprém vár megyébe Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvár
Ma este valaki Pápa és környékén (max 50km) találkozna? Uni vagy aktív srácot, esetleg kíváncsi heterót keresek
Hétfőn délelőtt, veszpremben, környékén befogadna valaki /k..

Sziasztok.
30as sportos, vastag farkú pasiként keresek párokat, lányokat.
Székesfehérváron van helyem.
Képeket találtok adatlapon. Kinek jön be?
Írjatok privátban.
30as sportos, vastag farkú pasiként keresek párokat, lányokat.
Székesfehérváron van helyem.
Képeket találtok adatlapon. Kinek jön be?
Írjatok privátban.
Sziasztok! Velencei tó környékén kalandoznék mai nap!
Sziasztok! Hétfőn délelőttre keresek hölgyet,párt.Sportos,kulturált pasi vagyok.
fehérváron, vagy környékén (max. 50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Sziasztok holnap Fehérvár környéke valaki kirándulni főzni wellnesselni esetleg csatlakozna
Ajkán keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra! Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat! Szőke lányok előnyben! Lakás van, írj!
Várpalota és kke ma este?
sziasztok párokat keresek hármas szexre minden jóban benne vagyok helyem van veszprém megyében tapolca mellet
írj bátran mindent meg tudunk beszélni
írj bátran mindent meg tudunk beszélni
Sziasztok !
Jövő hét péntek (2023.11.24.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét péntek (2023.11.24.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziaszzok, csütörtökön Esztergomban leszek egy éjszakára, idősebb korosztályból ismerkednék. Elsődegeden párok, férfiak.
Sziasztok! Adatlapom szerint keresgélek! Irjatok
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok!
Továbbra is szívesen ismerkednénk, és találkoznánk egy szimpatikus párral.
Nem szeretnénk túl szervezni, szívesen találkozunk, és kimozdulunk ( vagy fogadunk ) akár ma is.
Továbbra is szívesen ismerkednénk, és találkoznánk egy szimpatikus párral.
Nem szeretnénk túl szervezni, szívesen találkozunk, és kimozdulunk ( vagy fogadunk ) akár ma is.
sziasztok párokat keresek hármas szexre helyem van VESZPRÉM MEGYÉBEN minden jóban benne vagyok
Veszprém környékén valaki?