Ajka Veszprém környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra! Lakás autó van. Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat. Szőkék előnyben!
Sziasztok… ma esetleg Esztergom környékén?
Hölgy/pár?
Hölgy/pár?

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok Veszprém mellet lenne helyem bármire!
Sziasztok !
Holnap (2024.01.26.-péntek) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Holnap (2024.01.26.-péntek) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Fogadni tudó hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék ma este Fehérváron és környékén kizárólag hetero alapon. 40-es, ápolt, igényes pasi vagyok.
(Ez egy válasz kellavonzalom üzenetére (2024. 01. 24. szerda 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma ! Délutàn kora este huncutkodás ? Autóval vagyok. Veszprém -Ajka környéke .
Holgyet keresek
(Ez egy válasz Tomi6776 üzenetére (2024. 01. 24. szerda 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ,
Holnap szabadok vagyunk Fehérváron ☺️
Holnap szabadok vagyunk Fehérváron ☺️
Sziasztok. Fejér-megyében csatlakoznék párhoz mai napon.
Sziasztok. Pápa és környékén (max 100km) lenne srác aki ma délután találkozna? Hely van, de utazni is tudok
Kíváncsi heterók is bátran írhatnak.
Kíváncsi heterók is bátran írhatnak.

Sziasztok! Ma 4-7 ig tudok fogadni párokat hölgyeket székesfehérvàron! 36 éves igényes potens vagyok!
Sziasztok
Tapolca Badacsonytomaj környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Tapolca Badacsonytomaj környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Alkalomadtán meglátogatnálak.
(Ez egy válasz Logikus üzenetére (2024. 01. 24. szerda 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Holnap azaz január 25.én átutazóban leszek a k
örnyéken, olyan 15_17 óra magasságában Velence, Székesfehérvár, Veszpém, időben rugalmas vagyok, hisz Balatonszárszó a végállomásom.
Rólam, 35 éves, aktív, 185/90, 18/5 intim méretű körül metélt pasi vagyok. Elsősorban bi pár társaságát keresem, vagy CD-t, sub srácot, hellyel rendelkezőt.
Holnap azaz január 25.én átutazóban leszek a k
örnyéken, olyan 15_17 óra magasságában Velence, Székesfehérvár, Veszpém, időben rugalmas vagyok, hisz Balatonszárszó a végállomásom.
Rólam, 35 éves, aktív, 185/90, 18/5 intim méretű körül metélt pasi vagyok. Elsősorban bi pár társaságát keresem, vagy CD-t, sub srácot, hellyel rendelkezőt.
Sziasztok Pápá és környékén lakás felújítást és ház körüli munkában segítenék hölgyeknek és pároknak
Szia. Írj privátban.
(Ez egy válasz Fitalsracparhoz üzenetére (2024. 01. 24. szerda 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 10:38

Sziasztok fiatal srac ismerkesne mindenfelere nyitott vagyok mindent meghallgatok helyem sajnos nincs de utazni tudok pusz pusz
Olyan fiatal sràcot keresek aki szeret Nudizni,és a Bberényi nudista strandon felszedi a feleségem.. Június végi hétvégén. Tényleg kedves,igényes,szerény, értelmes pasit keresek
Senki?
(Ez egy válasz Ricsi3900 üzenetére (2024. 01. 24. szerda 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 11:42

Sziasztok
Ma 19 óra fele Székesfehérváron kukkolható leszek maszti közben!
Ha lenne kedve valakinek meglesnie vagy velem együtt masztizni akkor privátba jelezze és megmondom hol leszek megtalálható!
Ma 19 óra fele Székesfehérváron kukkolható leszek maszti közben!
Ha lenne kedve valakinek meglesnie vagy velem együtt masztizni akkor privátba jelezze és megmondom hol leszek megtalálható!