Pápa és környékén (max 50km) talizna valaki? Kíváncsi heterók is bátran írhatnak
Ápolt férfinek könnyítek-lenyelem-bi pároknak is...............Pápa-és k.ke
Sziasztok!
Textilmentes szaunát keresünk Veszprémben. Tud valaki ebben segíteni?
Textilmentes szaunát keresünk Veszprémben. Tud valaki ebben segíteni?
Sziasztok ma délután Fehérváron ismerkednék barátkoznék
Ma háromtól a csajok Árpád fürdőben lesznek, egy négykor csatlakozom.
Kedves harmadikat szívesen várunk
Kedves harmadikat szívesen várunk
Sziasztok! Megismerkednék egy kedves biszex párral de egy nagyméretű pasi êrdeklődését sem utasítanám vissza!
Sziasztok. Ma délután Nő vagy pár aki szívesen találkozna?
Balatonfűzfői uszodai pihenéshez úszáshoz, szaunázáshoz srácok valaki csatlakozna?
Szia/ Sziasztok. szexkapcsolat céljából vagyok itt. Egyedülálló, nyitott pasi vagyok. Nőt, párokat keresek. Veszprém vár megyébe Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvár
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok!
Ma éjjel Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy vagy pár aki szivesen kalandozna?
Ma éjjel Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy vagy pár aki szivesen kalandozna?
Sziasztok ,
Szívesen fogadunk ma harmadiknak srácot Székesfehérváron.
Privátban
Szívesen fogadunk ma harmadiknak srácot Székesfehérváron.
Privátban
Sziasztok!
Holnap délutánra, estére keresünk társaságot férfi, nő, illetve pár személyében.
Siófoki pár vagyunk; fogadni, illetve ésszerű távolságban utazni is tudunk.
Holnap délutánra, estére keresünk társaságot férfi, nő, illetve pár személyében.
Siófoki pár vagyunk; fogadni, illetve ésszerű távolságban utazni is tudunk.
Fejér és Komárom megye környékén keresnénk megbizható pasit. Nem olyant aki csak napközben ér rá!!!
Mi inkább hétvégére gondolunk. Péntek,szombat este.
Mi inkább hétvégére gondolunk. Péntek,szombat este.
Sziasztok!
Székesfehérváron keresek partnert, nőt vagy pasit transzit, párokat, írjatok bármit meghallgatok
Székesfehérváron keresek partnert, nőt vagy pasit transzit, párokat, írjatok bármit meghallgatok
Egy kis kaland?
Ajkán keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra! Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat. Lakás,autó van. Szőke lányok előnyben.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok .Hétvégére keresek Dunaújvárosban nő szexpartnert. Párokhoz is szívesen csatlakozom elsősorban a hölgy örömére de szimpátia esetén bármi lehet.
Szia/ Sziasztok. szexkapcsolat céljából vagyok itt. Egyedülálló, nyitott pasi vagyok. Nőt, párokat keresek. Veszprém vár megyébe Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvár