Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Érett-telt hölgynek rendszeresen nyalnám a seggét ....Pápa-és k.ke..............
Hali.szállást keresek egy éjszakára siófók környékén,max Fehérváron.hölgy vagy pár esetleg.van egy szabad szoba amit ki adnának?hetero alapon.ápr 10 délután érkeznek.részleteket megbeszéljük privátban.
Sziasztok! 36 éves igényes potens tapasztalt Székesfehérvári pasi vagyok! Szívesen ismerkednék hölgyel páral!
Sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 11. kedd 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 11. kedd 06:03
Törölt felhasználó (4771410)
VIP

Csütörtök napközben keresnénk párt, női bi, párcserére.
Sziasztok!Most Tapolcán valaki?Pasit Szopnék.
Helyes srác vagyok
Helyes srác vagyok
Utazni tudó párt keresünk ,délutáni, közös Valentin napi élményre
Ápol-diszkrét f.fi keresi hosszú távra seggét is nyalatni szerető barátnőjét................
Hölgy társaságát keresem, de akár párhoz is csatlakoznék...
Fehervaron közöshokira bisex pasi vagy srac?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Sziasztok
Ma este 8 fele Székesfehérváron megleshető leszek miközben a kocsimban félmeztelenül masztizom!
Ha lenne kedved nézni vagy beszállni akkor privátba megírom hogy hol leszek!
Ma este 8 fele Székesfehérváron megleshető leszek miközben a kocsimban félmeztelenül masztizom!
Ha lenne kedved nézni vagy beszállni akkor privátba megírom hogy hol leszek!
Sziasztok !Holnap Tapolcán leszek.
Hellyel rendelkező pasit keresek,akit szophatnék.
Fiatal,helyes helyes vagyok
Hellyel rendelkező pasit keresek,akit szophatnék.
Fiatal,helyes helyes vagyok
Mai, holnapi napra keresek.
Csütörtök napközben keresnénk párt, női bi, párcserére.
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Helló kedves olvasóm!!! ☺️
A Dél-Fejér megyei Mezőszilas település környékén! Keresek olyan fiatal Csajt vagy Hölgyet aki arra vágynak hogy Orálisan ki nyalják! De ha van kölcsönös szimpátia lehet több is! Jelige élvezd hogy Nyallak☺️
A Dél-Fejér megyei Mezőszilas település környékén! Keresek olyan fiatal Csajt vagy Hölgyet aki arra vágynak hogy Orálisan ki nyalják! De ha van kölcsönös szimpátia lehet több is! Jelige élvezd hogy Nyallak☺️
Sziasztok!Norbi a nevem!Győrben élek,43 éves bi férfi vagyok!Sajnos az élet nem áldott meg túl nagy szerszámmal,(17 kb)És sajnos gyorslövetűvel :( Így ebben a szellemben keresek egy kedves biszex párt,akiket csak kényeztethetek szájjal,kézzel,nyelvel!Imádom csinálni mindkét fél örömére!Szeretnék egy pár játékszere lenni!Sub hajlammal imádom ha használnak,kihasználnak,ha csak segédeszközként használnak!A hölgyet nedvesre nyalnám,az urat keményre szopnám szex előtt,illetve aktus közben számíthattok az ilyesfajta részvételemre!Dominánsabb párok jelentkezzenek,Győr-Komárom-Tatabánya vonalon!Kor-alkat mellékes,csak gondoljátok komolyan!Várom nagyon megtisztelő leveleiteket,használjatok ki!Sziasztok!
Sziasztok!!!!!Tényleg nincs itt egy ilyen hölgy vagy pár aki keres??????Hegyeshalom-Tatabánya-Pápa viszonylatban keresek kizárólag duci, molett,kövér hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt!Ha lehet nem egyszeri alkalomra!Akár kukkolásra,vagy minden jóra!Kor nem számít,csak gondoljátok komolyan!Jelentkezzetek!!
Fehérváron most valaki kalandra?
Hölgy vagy pár?
Hölgy vagy pár?
Sziasztok. Ha egy igazán odaado, diszkrét férfit kerestek, itt vagyok! Csak a hölgy örömére! Győr