Szia.Ha delelőtt lenne kedved masztizni nálam szivesen latlak.Fehevár
Sziasztok! Tartós szex kapcsolatra keresek hölgyet vagy párt ( hetero alapon). Kevés a szabadidőm de ha megéri szabaddá tudom tenni magam. Elsősorban sportos, normál, alkatúakat keresek én is az vagyok. Köszönöm, minden jót.
Üdv : Vesz.pasi
Üdv : Vesz.pasi
Mátol 3nap Komáromba duci pár páral bi férfival ismerkednénk.Hely legyen
Sziasztok! Szombat estére éjszakára keresek olyan párt vagy hölgyet akik szórakozásra vágynak, és komolyan is gondolják! Tatabánya! Kor-alkat mellékes csak gondoljátok komolyan ne csak a fellángolás legyen meg! Minden megoldás érdekel! Keressetek!
Veszprémi srác ma?
Talizna ma valaki Pápa és környékén?
Helyem van

Sziasztok. Szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon, akár ma este is. Ha valakit érdekelne kérem jelezze. Veszprém megye és a környező megyék, Utazni és fogadni is tudok. Péter
Sziasztok! Biszex srácok dobjatok egy üzit nekünk

Komárom Esztergom megyéből, van itt hölgy, illetve pár jelentkező, hetero alapon a hölgy kényztetésére?
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben ma 5 után kukkolni, masztizni srácokat várok. Kocsiban leszek
Szép napot!Pápán vagy környékén talizni v ki??
Sziasztok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mai barink sajnos nem ér rá... Helyére keresünk a közelből(Ajka) bi passzív srácot 3. nak... 16 ótáig érünk rá és nem csak a dug@s a lényeg jelentkezni üzenetben...
Csak sr@c érdekel? 3 as nem érdekel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 10. csütörtök 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 10. csütörtök 16:30
Törölt felhasználó (1619672)

Veszprémi srác ma?
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresnék mai napra .( Ma cak a pár ffi tagja.) viszont jövő hét végén Egerszalókon leszünk a fürdőben. mindketten.
Írtam nektek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 12. szombat 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 12. szombat 09:17
Törölt felhasználó (4633292)

Csak sr@c érdekel? 3 as nem érdekel?
Még mindíg keresek párt vagy lányt Tatabányán! Ma este éjszaka! Komolyan gondolom-gondolok mindent!!!!!!!!!
Hello. Ma este 18 óra után szopnék Székesfehérváron!
Sziasztok.
Mackós pasit szopnék.