Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Veszprém környékén szopatok.
Sziasztok!
Szerda és csütörtök délutánra/estére keresek partnert vagy párt
Autóban, szabadban oké, de helyem is van
Szerda és csütörtök délutánra/estére keresek partnert vagy párt

Sziasztok!Van ott esetleg jó hely a Duna parton nudizásra?
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 06. 13. kedd 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprém vármegye és környéke párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Szia. Mi megyünk .
(Ez egy válasz taki8705 üzenetére (2023. 06. 13. kedd 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 13. kedd 15:12

Sziasztok, ma 17.30-fele valaki Ács mellett a 101-es km-nél lenn a Dunaparton?
Ma este autóban szopnék! Tata, Komárom megye! Akár kíváncsi heterot is!
Sziasztok, ma 17.30-fele valaki Ács mellett a 101-es km-nél lenn a Dunaparton?
Sziasztok Veszprém és környékén keresek partnert,párt. Bi pasi vagyok.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szombat napközbe helyek rendelkező sportos alkatú 36 éves pasi szivesen találkozna párokal hölgyekel Velencén!
8as út Veszprém, pápa vki!?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Veszprém Almádi pár?
Ma este lesz pár vagy Hölgy Badacsony környékén? Én 28éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Sziasztok. Nő vagy Pár aki szívesen ismerkedne-találkozna?? Hely ok.
Ma este szopnék autóban! Tata és környéke, Komárom megye. Akár kíváncsi heterot is!
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok autóval. Kukkolásra, masztira srácokat várok. Sötétszürke autó, kicsit hátrébb álltam meg