Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Szívesen töltenem a szombat délutánom egy székesfehérvári nő társaságában.
Állítólag jóképű vagyok és a humorom is a helyén.
(Képet privátban küldök magamról szívesen. )
Amennyiben lenne kedved hozzá, valahogy add a tudtommal, hogy kezdeményezhessek.
Állítólag jóképű vagyok és a humorom is a helyén.
(Képet privátban küldök magamról szívesen. )
Amennyiben lenne kedved hozzá, valahogy add a tudtommal, hogy kezdeményezhessek.

Érett hölgy ma esti kalandra Veszprémben?
Ápolt pasi vagyok
Ápolt pasi vagyok
Sziasztok, hölgy, pár? Almádi? Ma este, holnap. Privátban irjatok.
Veszprém vármegye és környéke párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Sziasztok!Kom megyében olyan vastagf urak,akik otthon "elhanyagoltak"viszont igényelnék??!Kíváncsi idősebb urak,srácok??Egyoldalúan és teljes diszkréció mellett segítenék,keress bizalommal privátban!!
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Holnap, azaz csutortok napközben keresek közös masztira, kukkolasra partnereket Tatabánya környékén.
Sziasztok! Ma este/éjjel valaki Pápa-Veszprém között?

sziasztok 34 még beleférne nektek? és helybeli
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 19. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 19. szerda 08:08
Törölt felhasználó (4651436)

Sziasztok. Péntek estére keresünk elsősorban hölgyet, vagy fiatal férfit egy kis kalandozásra Tatabánya környékére. Fogadni, utazni tudunk.
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Veszprém környékén keresek szopni szerető partnert.
Sziasztok!
Április 25. ejjelre keresek olyan lányt, nőt, aki találkozna velem és szeretommel. A hölgy kíváncsi, milyen amikor egy nő nyalja ki őt. Én passzív vagy aktív résztvevője is lehetek a dolognak. A lényeg az ő élvezete és kivancsisaganak kielégítése.
Ha érdekel a dolog, írj itt privát üzenetben.
Székesfehérváron leszünk akkor éjjel egy hotelben.
Április 25. ejjelre keresek olyan lányt, nőt, aki találkozna velem és szeretommel. A hölgy kíváncsi, milyen amikor egy nő nyalja ki őt. Én passzív vagy aktív résztvevője is lehetek a dolognak. A lényeg az ő élvezete és kivancsisaganak kielégítése.
Ha érdekel a dolog, írj itt privát üzenetben.
Székesfehérváron leszünk akkor éjjel egy hotelben.
Dunaújváros környékén fiatal csupasz srácot keresek aki szívesen szopna.
Dunaújvárosban fogadnék kellemes időtöltésre hölgyeket illetve párokat.
Nagyobb méretű fiatal, ápolt megjelenésű srác vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésed, írj!

Nagyobb méretű fiatal, ápolt megjelenésű srác vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésed, írj!

Sziasztok. Péntek estére keresünk elsősorban hölgyet, vagy fiatal férfit egy kis kalandozásra Tatabánya környékére. Fogadni, utazni tudunk.
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Szerdán szexpartner keresek minden megoldás érdekel. Megbeszélés privátban.Köszi . Székesfehérvár elönybe.
Szombat délután ritkán jutó szabadidőnket szeretnénk otthonunkban egy jó megjelenésű, normális, 45 év alatti pasi bevonásával kellemesen eltölteni. Lehetőleg környékbelivel. ELVILEG megvan már hozzá a partnerünk, de szeretnénk bebiztosítani magunkat ha esetleg mégsem jönne, valamint gondolva a jövőre is. Ez miatt tehát ne legyen sértődés ha nem te jössz mert azonnali tiltás és a jövőben sem lesz lehetőséged. Ha írsz de nem vagy szimpatikus vagy nem jössz be akkor bocsi de vissza se írok, nem a gép előtt pötyögve töltöm az életem, ez miatt mindenkitől elnézést és megértést. Legalább az alakodról, akár ruhában is tudj képet küldeni, valamint a találkozó előtt, ha rád esett a választás,egy arcképeset fogunk kérni és küldeni is, addig nem várjuk el senkitől.k,te se tedd.Ha ez nem oké neked ne is írj.
Veszprém vármegye és környéke párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék