Veszprémben ismerkednék hely kellene,hétköznaponként is jó !
Sziasztok
Ma délelőttre keresnénk valakit, aki Komárom megyében,( Tata Kisbér ) környékén csatlakozna párhoz !
üzit, privátban küldj.
Ma délelőttre keresnénk valakit, aki Komárom megyében,( Tata Kisbér ) környékén csatlakozna párhoz !
üzit, privátban küldj.
Sziasztok!
Szfvar..regi teglagyari ut..kis kaland!?
Szfvar..regi teglagyari ut..kis kaland!?
Csajok valaki természetben, komárom győr között?
Veszprém vármegye és környéke párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Fehérvár bisex kalandra vki?
Privizz......köszi
Privizz......köszi
Veszprém Almádi valaki?
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
sziasztok párokat keresek hármas szexre helyem van veszprém megyében tapolca mellet írj benne vagyok minden jóban
Ma este szopnék! Kíváncsi heteronak is. Tata, Komárom megye!
Sziasztok!16után M1 vonalon,parkolóban,pihenőben,urakat,idősebb vastagf urakat kukkolnék h.ki közben!Igény szwrint egyoldalúan segítek!Keress bizalommal,diszkréció mellett!
Sziasztok.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék mint házibarát, akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném. Igény esetén mindezt hagynám is... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék mint házibarát, akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném. Igény esetén mindezt hagynám is... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek.
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
sziasztok párokat keresek szexpartira ma estére helyem van veszprém megyében tapolca mellet minden jóbban benne vagyok írj bátran
Valaki Tapolca Sümeg környékén hely van
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!! ()(pisi szex is ok!!!!:
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
sziasztok párokat keresek hármas szexre veszprém megyében lakom minden jóbban benne vagyok írj
Veszprém mellet lenne helyem bármire....
Tapolca környékén valaki?