Sziasztok!
Hétvégére (szombat, vasárnap) partnert keresünk hölgy örömére! smile
Hétvégére (szombat, vasárnap) partnert keresünk hölgy örömére! smile
Hölgyet keresek, szívesen kényeztetlek
Fűzfő-Kenese-Akarattya környékén autós kalandra hölgy? Privátban írj, köszönöm.
Tata, Komárom, szopatna valaki?
Sziasztok. Észak-Dunántúli régióban mai naptól Vasárnap estig párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, 3-as vagy cuckold sex témában. Van tapasztalatom.
Ezen a környéken pihenő, vagy lakó párt szívesen meglátogatnék, utazás nem jelent gondot.
177/75, intelligens, ápolt hetero pasi vagyok, kérlek nézzetek adatlapot, Viber elérhetőség előny!
Ezen a környéken pihenő, vagy lakó párt szívesen meglátogatnék, utazás nem jelent gondot.
177/75, intelligens, ápolt hetero pasi vagyok, kérlek nézzetek adatlapot, Viber elérhetőség előny!
Ma Ajka, Veszprém környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget! Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat!
Ma Ajka Veszprém környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget! Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat.
Attól máskora is kereshetnek! De amúgy kamu itt nagyrésze!
(Ez egy válasz KedvesSzerető üzenetére (2024. 02. 21. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprémben valaki?
Sziasztok! Jővöhét szombatra párokat hölgyeket szívesen fogadnék Székesfehérváron!
Sziasztok. Ma valaki késő délután vagy estefelé találkozna Veszprém és környékén? (Max 50-60km)
Sziasztok
Meglesnék ma kora este egy Férfi masztit Székesfehérváron!
Privátba írj ha megleshetlek miközben masztizol!
Vagy te lesel meg engem!
Meglesnék ma kora este egy Férfi masztit Székesfehérváron!
Privátba írj ha megleshetlek miközben masztizol!
Vagy te lesel meg engem!

Sziasztok!
Esztergom nyaraló részen lenne hely egy hölgy vagy párnak, március 4-5.-én, ott alvás is megoldott..
Szóló pasi vagyok, 178 magas 44 éves 82 kg borotvált, írjatok privatban ha lenne kedvetek egy laza hétfő keddhez, akár wellnesshez is…
Esztergom nyaraló részen lenne hely egy hölgy vagy párnak, március 4-5.-én, ott alvás is megoldott..
Szóló pasi vagyok, 178 magas 44 éves 82 kg borotvált, írjatok privatban ha lenne kedvetek egy laza hétfő keddhez, akár wellnesshez is…
Megbízható és igényes férfit keresek, aki hetero kapcsolatban él és szeretne időnként szopatni. Kezdő, de lelkes pasi vagyok. Vágyom rá, hogy egy szép farkat kényeztessek és nyeljem a belőle feltörő gecit. . Győr-Tatabánya-Kisbér háromszögben keresek, helyem sajnos nincs...
Hosszútávban és rendszeres találkozásokban gondolkodom.
Hosszútávban és rendszeres találkozásokban gondolkodom.
Sziasztok! Szívesen kalandoznék hölggyel vagy párral

Sziasztok. Székesfehérváron szopatnék. Férfi/nő, mindegy.

Veszprémben és a környékén szopatnék párok,csajok ,pasik is írhatnak.
valaki fehérváron?
Veszprém mellet lenne helyem bàrmire
Sziasztok.
Ma és holnap Keszthely, Hévíz, Zalakaros és környékén pihenő párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
177/75 ápolt, intelligens, hetero vagyok, van tapasztalatom.
Priviben keressetek.
Ma és holnap Keszthely, Hévíz, Zalakaros és környékén pihenő párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
177/75 ápolt, intelligens, hetero vagyok, van tapasztalatom.
Priviben keressetek.