Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra i is nem kamus
Sziasztok! Enyhe bi beállítottságú srác vagyok. Ma este szívesen szopnék egyoldalúan max 42 éves,ápolt,intelligens, diszkrét férfit. Helyileg Várpalotán a kora esti órákban. Egyéb nem érdekel. Priviben várom az üzenetet. Intim kép szükséges feltétel.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Veszprém vármegye párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Veszprém párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Szerdán keresek napközben partnert Székesfehérváron.
Sokminden érdekel.
Sokminden érdekel.
Balatonalmádi környékén kukkolnék párt, kölcsönös megegyezés alapján. Hetero vonalon minden érdekel.
Szia!
Írtam privátban!!
(Ez egy válasz Boszi28 üzenetére (2023. 03. 20. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam privátban!!

Szióka valaki dumcsizni unatkozom
Pápa és környékéről keresek párt vagy lányt barácság extrákkal
Sziasztok, perverz hölgyet, párt, társaságot keresek. Akik szeretik a bizarr játékokat.
Pasit keresünk szombatra Székesfehérváron
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra i is nem kamus
Sziasztok középkorú vagy érettebb párhoz csatlakoznék 3-dikként kellemes időtöltéshez szexi játékokhoz. Kedves diszkrét 30 éveimben járó pasi vagyok.Izgatja a fantáziám még a kukkolás is meglesni párokat. Minden megoldás érdekel!Kellemes szombati nap természet lágy ölén egy erdős területen autóban fák között szívesen kukkolnék. Utazni tudok
Sziasztok lányok,asszonyok.Virtuális társam keresem kortól függetlenül akinek virtuális szeretője lehetnék.Ha elhanyagolt vagy esetleg olyan elfojtott titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy nem mersz róluk beszélni de szívesen kipróbálnád esetleg el mondanád valakinek,akkor én vagyok a Te embered.Én egy nem független 38 éves srác vagyok aki hasonló cipőben jár és szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár valódi név nélkül teljesen diszkréten kiélhetjük vágyainkat.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor szeretettel várom privát leveled.Üdv.Tomi
Sziasztok! Lánnyal vagy párral ismerkednék laza szexkapcsolat cêljából!
Párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Szia ma tök jó lett volna talizni kin t jó idő volt van
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 13. hétfő 13:29
Törölt felhasználó (1619672)

Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben leszek ma 4-től kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.