Sziasztok! 35 éves fiatal srác vagyok, átlagos testalkattal, Győr-Moson-Sopron megyében élek azonbelül Sopronban lakom egyedül. Keresem párok, lányok, társaságát magányos hétköznapjaim, és hétvégéim megszinesítésére. Bármi érdekel, utazni tudok, fogadni tudok... képeket viberen és csevegő oldalakon tudok küldeni. Valós ember vagyok aki mer is és tud is találkozni, nem a kamuzós emberek közül való vagyok, testalkat, kor nem számít. Privátban minden egyéb kérdésre válaszolok.
Szép napot. Csütörtökre ,napközbenre keresnék vkit fejér megyéből
Holnap délelőtt hölgy vagy pár esetleg? Helyem van. Pina nedv

Gulya dombon valaki fél7 körül? Fekete kombival leszek
Aktív vagy uni sràcot keresek

Aktív vagy uni sràcot keresek
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Sziasztok.Mivel párt , lányt találni az oldalon mostanában lehetetlen ezért Keszthely és környékén keresünk nagyobb méretű srácokat locsoló bulira. Jössz és s ráspriccelsz a cicimre.
Délutánonként van helyünk és időnk. Privátban írjatok .Köszi
Délutánonként van helyünk és időnk. Privátban írjatok .Köszi
Tata környékén szopatna ma valaki?
Veszprém mellet helyem lenne bármire.....
Fehérvár, Velencei-tó környéki érettebb pár, szóló hölgy lenne esetleg? 49 éves ápolt pasi vagyok. Hely éjszakánként megoldható!
Sziasztok
Pasit keresünk harmadiknak feleség közös kényeztetésére.
Arra járok fuvarba kíméljenek,több 100 kilóméterről ne írj.
30-45 éves pasik érdeklődését várjuk..Győr környéke előny...
Várjuk a leveleket..
Pasit keresünk harmadiknak feleség közös kényeztetésére.
Arra járok fuvarba kíméljenek,több 100 kilóméterről ne írj.
30-45 éves pasik érdeklődését várjuk..Győr környéke előny...
Várjuk a leveleket..
Pápa-Ajka-Veszprém környékén srác aki talizna ma 6 után?

Lehet itt szexpartnert talánlni? Lány vagy pár?
Ajkán keresek kalandot. Bármi szóba jöhet

Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
fehérváron, vagy környékén (max. 50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Veszprémben, feleség, barátnő előtt leszopnám a férjet, barátot.
Ma este feleség, barátnő előtt leszopnám a férjet, barátot.
Sziasztok ma délután kora este Veszprém és ajka környéke? Elsősorban párt hölgyet keresek akár lehet kukkolás is . csak vagy valami izgalom. Ápolt humoros pasi vagyok autzóval vagyok. Szép napot.
Párokat keresek vagy lányt. Veszprém Ajka környékén. Utazni tudok. Én jóképű vastag méretű 30 éves vagyok. Sms oké.