Kamus vagy barátom. Egy szánalmas kis pőcs verő.
(Ez egy válasz Bandris797 üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Tapolca környékén valaki ismerkedni?
Pàr, hölgy estleg pasi?
Privátban keres
Tapolca környékén valaki ismerkedni?
Pàr, hölgy estleg pasi?
Privátban keres

Hello.
Hétköznap kora reggelente szívesen ismerkednék, stb..
kb Győr, Komárom, Tata területről.
Hétköznap kora reggelente szívesen ismerkednék, stb..
kb Győr, Komárom, Tata területről.
Ma estére keresek. helyem van.
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok.
Ma este, hölgyet, párt keresnék,Tata Tatabánya környékén,bármire is !
Kérlek privben írj köszi
Ma este, hölgyet, párt keresnék,Tata Tatabánya környékén,bármire is !

Kérlek privben írj köszi
Holnap Székesfehérváron hölghöz párhoz csatlakoznák
Mór - Bodajk bi pasi?
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamu
Hellyel rendelkező 35-45 év közötti heteró pasit keresek állandó hármashoz, nem egy alkalomra.
Sziasztok!
Ma délután, ill estére keresnénk BI párokat, BI urakat
közös, kellemes játékokhoz!
Minden jóban benne vagyunk!
14:00-tól max 21 óráig! megértésetek köszönjük.
Mindenkit szeretettel várunk!
Ma délután, ill estére keresnénk BI párokat, BI urakat
közös, kellemes játékokhoz!
Minden jóban benne vagyunk!
14:00-tól max 21 óráig! megértésetek köszönjük.
Mindenkit szeretettel várunk!
Sziasztok !
Ma este Sárkeresztesen a nyaralómba szívesen fogadok hölgyeket illetve hetero párokat !
Ma este Sárkeresztesen a nyaralómba szívesen fogadok hölgyeket illetve hetero párokat !
Sziasztok!Kom megyében,otthon elhanyagolt,vastagf urak aki imád szopatni,de nem kapja meg?!Egyoldalúan segítek diszkréció mellett!!Keress bizalommal privát üzenetben!!
sziasztok hölgyet vagy párokat keresek egy jó szexre tapolca mellet vagyok megtalálható írj benne vagyok minden jóbban
sziasztok. Nagy farkú házibarát lennék kedves,nyitott házaspárnál. Kor alkat, mellékes. Ápolt kedves,igényes,intelligens férfi vagyok. Távolság nem akadály
Sziasztok, Tatabányán keresünk párt, hosszú távra, egymás előtti, párcserés, 2 ff +1 nő, 2 nő +1 ff felálláshoz. Baráti párt keresünk, közös nudizás, szex, stb... Írjatok, reméljük megtaláljuk, akit keresünk
Sziasztok!Győr-Komárom környéki hölgyet-párt keresnék alkslmi szexre.
sziasztok hölgyet vagy párokat keresek ma élyelre egy jó szexre mindn jóbban benne vagyok tapolca mellet vagyok megtalálható írj dugjuk gy jot
Sziasztok. Most éjszakára Tatabányai hölgy vagy pár kalandra lenne? Szabad az éjszakám ma vagyok csak itt
Ma este Fehérvár környékén hölgyhöz/pàrhoz csatlakoznék!