Sziasztok! Nőt és párt keresek minden jóra. Helyem van utazni tudok merek találkozni. Helyes, ápolt, nagyméretű (20/5), független, diszkrét pasi vagyok, privi ha érdekel

Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Aktív bikák ?
Holnap (2022.09.15) délután 17 órától szaunáznék a veszprémi Völgyikút Házban. Hozzám hasonló adottságokkal rendelkező bisex pasik jelentkezését várom. Ismerkedjünk, beszélgessünk, lazuljunk együtt.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok!
Csütörtökre keresek partnert/partnereket!
Csütörtökre keresek partnert/partnereket!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Veszprémben sràc ma este?
Ajkán keresek lányt,feleséget! Én jóképű igényes 40év. Csak lányt keresek! Lakás van,írj!
Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Nem. Én arra gondoltam, hogy ha már csak egy találkozó összejön, akkor már megérte. A pasik meg ha kihagynak egy olyan élményt, amit a hölgy nyújthat, akkor szerencsétlen balfékek. Bárcsak én találkozhatnék vele! De nem vagyok annyi centi.....
(Ez egy válasz Veszprémicsávó üzenetére (2022. 09. 13. kedd 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 13. kedd 21:59

Gondolod, ha egy férfi megígéri, hogy elmegy a nőhöz dugni aztán mégsem megy el hozzá?
Sziasztok. Péntek estére keresünk max 15 cm-es méretű férfit egy találkozóra. Utazni tudj! Gyors telefonszámcsere alap. 30 és 40 éves pár vagyunk.
Gondolod, ha egy férfi megígéri, hogy elmegy a nőhöz dugni aztán mégsem megy el hozzá?
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2022. 09. 11. vasárnap 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 11. vasárnap 15:24

Ha már csak egy olyan érkezik, amelyik el is megy, akkor már pőzitív a történet!

Gulya dombon ma este fél8tól valaki? Lehetőleg uni vagy aktív sràcot várok, esetleg kíváncsi heterot
fekete kombi

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Veszprémben sràc ma este?
Valaki veszprembol? Egy tali?
azért a tiéd szép, formás
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 11. vasárnap 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 11. vasárnap 12:04

Törölt felhasználó (4656459)

Természetesen...itt mindegyik pasi izmos , nagyfarkú

Sziasztok Krisztián vagyok.
Keresek egy Nőt vagy Hölgyet esetleg Párt hosszútávra persze ha ez lehetséges
Valóban nimfomániás Nőt keresek aki szereti ha jó alaposan megvan töltve többször is.
A Balaton déli partján lakom jó egzisztenciával rendelkezem tiszta ápolt férfi vagyok
A távolság nekem nem akadály
Szép napot
Keresek egy Nőt vagy Hölgyet esetleg Párt hosszútávra persze ha ez lehetséges
Valóban nimfomániás Nőt keresek aki szereti ha jó alaposan megvan töltve többször is.
A Balaton déli partján lakom jó egzisztenciával rendelkezem tiszta ápolt férfi vagyok
A távolság nekem nem akadály
Szép napot
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van
Ma kora este Veszprém - Ajka -Pápa útvonalon csomagot viszek. Leraknám valahol egy ismerkedés alkalmával.