Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Veszprémben sràc ma este?
Valaki veszprembol? Egy tali?
azért a tiéd szép, formás
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 11. vasárnap 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 11. vasárnap 12:04

Törölt felhasználó (4656459)

Természetesen...itt mindegyik pasi izmos , nagyfarkú

Sziasztok Krisztián vagyok.
Keresek egy Nőt vagy Hölgyet esetleg Párt hosszútávra persze ha ez lehetséges
Valóban nimfomániás Nőt keresek aki szereti ha jó alaposan megvan töltve többször is.
A Balaton déli partján lakom jó egzisztenciával rendelkezem tiszta ápolt férfi vagyok
A távolság nekem nem akadály
Szép napot
Keresek egy Nőt vagy Hölgyet esetleg Párt hosszútávra persze ha ez lehetséges
Valóban nimfomániás Nőt keresek aki szereti ha jó alaposan megvan töltve többször is.
A Balaton déli partján lakom jó egzisztenciával rendelkezem tiszta ápolt férfi vagyok
A távolság nekem nem akadály
Szép napot
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van
Ma kora este Veszprém - Ajka -Pápa útvonalon csomagot viszek. Leraknám valahol egy ismerkedés alkalmával.

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Veszprémben sràc ma este?
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Szerdán csütörtökön szaunnázás nudizás vitorlázás , gabajodás balatonfüzfőn
fincsi lehet az a sunika
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2022. 09. 11. vasárnap 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4656459)

Sziasztok. Valaki Veszprémben esetleg? Hölgy, pár, srác?
Ha már csak egy olyan érkezik, amelyik el is megy, akkor már pőzitív a történet!
(Ez egy válasz Veszprémicsávó üzenetére (2022. 09. 11. vasárnap 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 11. vasárnap 11:23

Egy ilyen keresésre vajon mennyi üzenet érkezhetett? 10-20 esetleg 50?
Mondjuk a ti bemutatkozótok se semmi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 11. vasárnap 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 11. vasárnap 12:01

Törölt felhasználó (4558912)

tele van az ország kocka hasú 21 es pöccsel...

Ajkán keresek csini lányt unatkozó feleséget! Én jóképű igényes 40év. Lakás van,írj. Csak lányt keresek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 11. vasárnap 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 11. vasárnap 12:01

Törölt felhasználó (4558912)

(Ez egy válasz Veszprémicsávó üzenetére (2022. 09. 11. vasárnap 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 11. vasárnap 11:23

(Ez egy válasz szeximadofeleseg40 üzenetére (2022. 09. 11. vasárnap 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 11. vasárnap 09:13

Sziasztok!
Ma délutánra keresek nagyfarkú 21 cm től pasikat, lehetőleg kocka hassal. Privát üzeneteket várok. Révfülöpön tudlak fogadni.
Csak ma, aki elmer jönni, utazni tud, nem dolgozik, nem rohan...
A keresési feltételeimnek felelj meg, ne raboljuk egymás idejét.
Köszönöm!
Ma délutánra keresek nagyfarkú 21 cm től pasikat, lehetőleg kocka hassal. Privát üzeneteket várok. Révfülöpön tudlak fogadni.
Csak ma, aki elmer jönni, utazni tud, nem dolgozik, nem rohan...
A keresési feltételeimnek felelj meg, ne raboljuk egymás idejét.
Köszönöm!