Sziasztok!
Én egy fiatal,magas,izmos testalkatú sràc vagyok.
Szívesen beszàllnèk párokhoz vagy egyedülálló hölgyhöz . Kimondottan csak a hölgy örömére !
Nagy ,vastag intimmel rendelkezem.
Hetente vagyok Veszprém környékén ,utazni is tudok igy bármi megoldható
Én egy fiatal,magas,izmos testalkatú sràc vagyok.
Szívesen beszàllnèk párokhoz vagy egyedülálló hölgyhöz . Kimondottan csak a hölgy örömére !
Nagy ,vastag intimmel rendelkezem.
Hetente vagyok Veszprém környékén ,utazni is tudok igy bármi megoldható
Sziasztok! Hölgyet keresnék mindenféle jóra Veszprémben, illetve parokhoz is örömmel csatlakoznék. Szeretek masszírozni is

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok. Fehérvár és környékén keresünk párt nem egy alkalomra.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok Nyergesújfalú és Esztergom környékén keresnék egy lányt.
Szopatnek ma reggel a regi teglagyari ut vegen!Bator kemenyfaszu kandurok johetnek!
Kedd reggel igényes urat szopnék Siófok-Székesfehérvár útvonalon…
Pápán keresünk párként kukkolót, nagy méretűt!!!
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
sziasztok spermas tele élvezett puncit nyalnek akár dugas közben ha vannak itt erre nyitott párok? hely kellene utazni tudok!
Pápa és környékén (max 50km) valaki ma?
Hely van Pápán, de utazni is tudok

sziasztok veszprém és zala megyében keresek urat hölgyet 3 mas szexre helyem van
ma valaki veszprém megyében egy jó szex írj
Ajkán keresek lányokat elhanyagolt feleségeket! Diszkréció oké. Lakás van,irj bátran egy egy 30éves jóképű igényes pasinak.
Ma este és éjszaka,Tatabánya és 50km es körzetében hölgyet kényeztetnék,akár párhoz is csatlakoznék a hölgy dupla örömszerzése céljából
Sziasztok! Mára keresünk partnert, partnereket. Siófok.
Sziasztok!
Hétvégére keresem egy pár társaságát. Fiatal, korrekt, igényes és tapasztalt pasi vagyok. Ha szívesen megismerkednétek személyesen velem, akkor keressetek bizalommal.
Mindenkinek szép napot!
Hétvégére keresem egy pár társaságát. Fiatal, korrekt, igényes és tapasztalt pasi vagyok. Ha szívesen megismerkednétek személyesen velem, akkor keressetek bizalommal.
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok!Kom megyében,otthon elhanyagolt,vastagf urak,idősebb urak?Egyoldalúan segítenék,természetesen diszkréció mellett!Adatlapot olvass,privát üzenetben keress!