Sziasztok hajnali 2 felé Dunaújváros környékén esetleg lesz valaki?
Sziasztok!
Hétvégére keresem egy pár társaságát. Fiatal, korrekt, igényes és tapasztalt pasi vagyok. Ha szívesen megismerkednétek személyesen velem, akkor keressetek bizalommal.
Mindenkinek szép napot!
Hétvégére keresem egy pár társaságát. Fiatal, korrekt, igényes és tapasztalt pasi vagyok. Ha szívesen megismerkednétek személyesen velem, akkor keressetek bizalommal.
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Veszprém melleti pár vagyunk extra kitartó, nagy méretű fiatal fiút keresünk
Dorogon ma valaki?
Ki szopatna ma Tata, Tbánya környékén?
Sziasztok! Fehérváron keresek nőt vagy párt de csak a nő örömére. Kor nem számít. Imádom a 60 év feletti nőket.
sziasztok van itt olyan pár aki fiatal heteró srácot keres 3adiknak privibe vagy levélbe lehet írni nyugodtan
Budapest Tatabanya Györ környéki partnert keresnék.Sportos kiegyensúlyozott, aktív férfi vagyok.
Sziasztok! Holnap este 6 után Pápa vagy Veszprém környékén srác aki talizna?

Ajkán keresek lányt feleséget szex kapcsolatra. Lakás van,írj. Én 30 éves jókép.ű igényes pasi vagyok. Csak lányt keresek
Szívesen ismerkednénk párral
, adatlapunk alapján.(privátban)

Sziasztok, ma délután szopatnék Tata környékén. Ha érdekel a dolog, kérlek priviben jelezd , szándékodat
. Köszi

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznák föként ahol a ff bi.
Párokhoz csatlakoznák föként ahol a ff bi.
Veszprém környékén szopatnék.
Szia
Szivesen vállalnám a feladatot... irj privit (Ez egy válasz toomiy üzenetére (2022. 11. 22. kedd 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Szivesen vállalnám a feladatot... irj privit (Ez egy válasz toomiy üzenetére (2022. 11. 22. kedd 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Esztergom környékén ismerkednék hölggyel, esetleg párral, extra vastag mérettel.
Ha szeretnétek ismerkedni, privát üzenetben jelezzétek.
Tamás
Esztergom környékén ismerkednék hölggyel, esetleg párral, extra vastag mérettel.
Ha szeretnétek ismerkedni, privát üzenetben jelezzétek.
Tamás
Veszprém mellet kersünk szexre fiút lányt harmadikbak
Srácok valaki ma 6 után Pápa és Veszprém környékén?