Ajka környékén orál?
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznák párhoz ahol a férfi biszex.
Jani
Szívesen csatlakoznák párhoz ahol a férfi biszex.
Jani
Valaki ma bi pár vagy pasi?
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!!…..!!!!!
Veszprém környékén pasit is szopatok.
Veszprém mellet valaki megdughatá a barátnőmet
pasikkal ismerkednék, veszprém, környéke..
Veszprém és környékén srácok valaki ma?
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
szex ma éjjel valaki?
Ajkán keresek lányt,feleséget unatkozó anyukát! Én joképü ,igényes 30 éves. Csak lányt keresek! Irj,sms oké.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
szép hölgy ma veszprém megyében valaki szex
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Székesfehérvár -Veszprém környékéről keresek állandó 33-43 év körüli, jóképű, intelligens szexpartnert állandó harmadiknak. A farkad méreténél fontosabb az intelligenciád, és tudj pár mondatot írni magadról. Álmodozók és képkéregetők kíméljenek. Lehetőleg egyedülálló pasikat keresek, vagy hozd a párodat is
, én sem vagyok egyedül. Balaton déli part is szóba jöhet.

Várpalotán kukkola valaki?
ma este szívesen lennék társasága csinos hölgynek, vagy csatlakoznék párhoz Tatabánya környékén

Ma este szívesen fogadnék hölgyet, párt Zalaegerszegen, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt, határozott és kitartó negyvenes vagyok.
Veszprèm mellet helyem lenne bármire!!!
Pápa és környékén uni vagy aktív srác (esetleg kívàncsi hetero) aki talizna? Helyem van