Törölt felhasználó (4689889)

Ma nem jó, de máskor ?

Dunaújváros környékén ismerkednék hölgyekkel ,alkalmi vagy hószútávú kapcsolatra
Siófok és Veszprém között szopnék -szopatnék holnap!!!!
Ma nem jó, de máskor ?
(Ez egy válasz balatoniszex üzenetére (2022. 11. 15. kedd 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem kamus pasit szopatnék a környéken.
Holnap délelőtt Veszprémben keresek partnert
Egyedülálló hölgynek illetve pár hölgy tagjának szívesen csinálok tantrikus yoni masszázst! Amennyiben érdekes lehet számodra amit az adatlapomon olvastál várom megkeresésed!
Sziasztok!
Párokat keresünk minden jóra.
helyünk van, utazni nem szeretnénk. Csak olyanok írjanak akik mernek is találkozni.
Párokat keresünk minden jóra.

Állandó hármas és négyes kapcsolat miatt ismerkednék jóképű, nem dohányzó csak független, 40 körüli pasikkal. Kapcsolatjelölés nem érdekel, tudj írni pár összetett mondatot. Fotót se kéregess, ha elötte nem vállalod a telefonbeszélgetést.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok, idősebb pasit szopnék.
Srácok Veszprém-Szfehérvár környékén ma valaki? Csak uni vagy aktív sràcot keresek, esetleg kíváncsi heterót
elhanyagolt nőt keresek hosszas erotikához
Sziasztok ma veszprem kornyeken szopatnek dugnek kocsiban max 35 eves korig
Ajka Devecser környékén bele való lányt ,feleséget keresek. Én 30 éves jóképű igényes pasi. Írj,sms ok.
Valaki ma egy kis kaland pár nő pasi?
Sziasztok. Veszprémben keresek kalandot. Írj ha tetszem

Találkoznèk igényes partnerrel!
Veszprèmben valaki?
Mai vagy a holnapi napon valaki?