Sziasztok mai nap Pápa - Győr környéke ismerkedés?
Balaton északi parton B. Akarattya-Tihany között nyaraló hölgyet, párt meglátogatnék. Privát üzenetet várok, köszönöm.
Sziasztok
Badacsony környékén ma valaki ?
Pár nő esetleg pasi?
Privàtban keres.
Badacsony környékén ma valaki ?
Pár nő esetleg pasi?
Privàtban keres.
Sziasztok. Tobbes tapasztalattal biro igenyes pasikent szivesen csatlakoznek parokhoz a holgy oromere. Utazas nem problema.
Balatonföldváron cumiznék. Ezen a héten vagyok itt. Én 45 198/115
Sziasztok. A napokban Székesfehérvár környékén leszünk a barátnőmmel. Eddig úgy néz ki benne lenne egy hármasba. Esetleg értelmes, önmagára igényes pasik jelentkezését várjuk.
nem mi tettük fel ez
(Ez egy válasz Hármasra üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv...Balatonon tud valaki nudista strandról?Köszi
Hölgy vagy pár Veszprém környékén? Privát üzenet várok, köszönöm szépen.
Unatkozó lányt, nőt, asszonyt, keresek. A többit majd privátban.
Badacsony környékén ismerkednék
Veszprém környékén szopatnék.
Balatonberényben nyaralunk augusztus 5.-ig Izgalmas szabadtéri autós szexhez, dogginghoz keresünk párokat vagy csoportot lehetőleg olyanokat akiket nem zavar ha alkalmanként velünk van ápolt , intelligens és HETERO keszthelyi barátunk is FIÚKAT NEM KERESÜNK ! MÉG TÉGED SEM!
Szervusztok! A Balaton északi partján keresek exhibicionista és irányítást kedvelő hölgyet (már az egyik tulajdonság is elegendő
). Nem a korod, az alkatod, stb. az elsődleges, hanem az, hogy szeresd az ilyen játékokat.

Sziasztok ha ezt tudom egész hétvégén nem figyeltem a fórumra...:-(talán egyszer szerencsésebb leszek
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2022. 07. 16. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel

Sziasztok
Ma este 8-kor Székesfehérváron a Park center mögött (Kiskút útja)legvégén balra van egy zsák utca!
Ott leszek meztelenül a kocsim mellett masztizni!
Ha van kedved kedvetek kukkolni akkor villants hogy tudjam kukkolni jöttél!
Privàtba irj ha jössz!
Ma este 8-kor Székesfehérváron a Park center mögött (Kiskút útja)legvégén balra van egy zsák utca!
Ott leszek meztelenül a kocsim mellett masztizni!
Ha van kedved kedvetek kukkolni akkor villants hogy tudjam kukkolni jöttél!
Privàtba irj ha jössz!
Csak pasi ? Esetleg kukolna vagy amit szeretnètek ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 15:16
Törölt felhasználó (4655786)

Sziasztok! Hölgyel és párral ismerkednénk.
Akár a ma is alkalmas, fogadni tudunk Siófokon, vagy ésszerű távolságba utazunk is.
Akár a ma is alkalmas, fogadni tudunk Siófokon, vagy ésszerű távolságba utazunk is.
Sziasztok. Veszprém megyei hölgy, vagy pár esetleg? Utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok! Hölgyel és párral ismerkednénk.