Ajkán keresek lányt feleséget! Én jóképű igényes40év. Lakás van,írj. Csak lányt keresek!!!
Sziasztok! Ma délelőtt Mór környékén szopnék. Helyem van.
Sziasztok!Kom megyében van otthon elhanyagolt,vastagf úr,férj,idősebb úr vagy kíváncsi srác?Adatlapot olvass,diszkréció adott,biztosított!Privát üzenetben keress!
Veszprém környékén szopatnék!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra.
Sziasztok! Péntek délelőttre keresnénk pasit a környéken. Ajka. Normál, átlagos férfit.
Sziasztok
(Ez egy válasz változatos üzenetére (2022. 09. 06. kedd 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Fejér megyében keresek párt vagy hölgyet minden jóra!
Sárbogárd környéke? Írj minden meghallgatok
Sziasztok!
Szerda,csütörtök délutánra, estére keresek biszex fiút,pasit,Biszex párt!Siófokon és környékén ,utazni tudok,esetleg fogadni is!Uni biszex ,orálkedvelő pasi vagyok!Székesfehérvár és veszprém is szóba jöhet!
Szerda,csütörtök délutánra, estére keresek biszex fiút,pasit,Biszex párt!Siófokon és környékén ,utazni tudok,esetleg fogadni is!Uni biszex ,orálkedvelő pasi vagyok!Székesfehérvár és veszprém is szóba jöhet!
Sziasztok!
Sziasztok!
Szexre,faszra éhes hölgyet keresek
Szexre éhes hölgyet keresek
Sziasztok, most délelőtt egy közös masztira valaki Tatabányán? Kocsi van.
Székesfehérvár-Kisbér között aktív férfival ismerkednék egyoldalú orálra, viszonzást nem kérek. Helyem nincs, autó van, utazni tudok.

Péntek estére keresünk hetero párt, vagy jó adottságú hapsit.
Székesfehérváron, vagy Mór környékén viszonzás nélkül szopnék
Veszprém környékén szopatok.