Sziasztok
Székesfehervár +~30km Masztit kukkolnék illetve engem is lehet kukkolni!
Privátba jelezz!
Székesfehervár +~30km Masztit kukkolnék illetve engem is lehet kukkolni!
Privátba jelezz!
Sziasztok. Hölgyet, párt keresnék huncutkodásra Zsámbék környékéről. Soft-tól Extrémig. Nagy intimmel rendelkezem. Társkereső adatlap. Szép napot mindenkinek
Állandó molett barátnőt keresek-előny ha roma hölgy vagy-kedveld., ha segged nyalom....Pápa-és k.ke....
Valaki ajka Devecser széki tó?
Lepsény környéken valaki hely van
Gárdony és környéke? Az adatlapom szerint keresgélek! Búvóhely is van!
Egész nap és egész éjjel a szexen jár az eszem. Hasonlóan gondolkodó nőt keresek. Ha van itt ilyen kérem írjon privátban.
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
Szervusztok! A Balaton északi partján keresek exhibicionista és irányítást kedvelő hölgyet. Olyat, aki találkozni is mer.
Sziasztok! Veszprém mellet lenne helyem!
Sziasztok!
Holnap kora délutánra keresünk Bi párokat Bi lányokat,
Bi urakat az idő kellemes eltöltéséhez. Jelentkezéseket
ide várjuk Pm-ben
Jelentkezetek idöben!
Holnap kora délutánra keresünk Bi párokat Bi lányokat,
Bi urakat az idő kellemes eltöltéséhez. Jelentkezéseket
ide várjuk Pm-ben
Jelentkezetek idöben!
Ma este nő vagy pár aki szívesen találkozna??
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! Írj, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szombat reggel hat óra magasságában, autozok Tát és Bajna és Héreg utvonalon. Szivesen kukkolnék pasit és benne lennék egy közös masztiban. Ha érdekel írj privátban.
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. smile Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! Írj, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Ma délelőtt nem akar valaki szopatni Pápán?
Veszprém környékén szopatok.
Sziasztok
Mai nap Székesfehérváron ha lenne kedved kukkolni miközben masztizok akkor privátba jelezd és megmondom mikor és hol leszek kukkolhato!
De utazok is ha kell max 30 kmres körzetbe!
Mai nap Székesfehérváron ha lenne kedved kukkolni miközben masztizok akkor privátba jelezd és megmondom mikor és hol leszek kukkolhato!
De utazok is ha kell max 30 kmres körzetbe!