Párokkal ismerkednénk szimpátia alapon
Sziasztok . Esztergomban keresnénk fiatalabb pasit , a feleség örömére .
.
(Ez egy válasz Táltos üzenetére (2022. 06. 17. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 17. péntek 12:17

Csak Fejérben ,hölgyet,párt keresek minden jora...akár kukkolnék is...
CSAK FEJÉR...
CSAK FEJÉR...
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok.
De jó lenne ma, szombaton este valami kellemes programot összehozni! Pest megye Déli részén, vagy Bács megye Északi részén, illetve Dunaújváros és könyékén! Diszkrét helyem is lenne Szalkszentmártonba, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Akár kisbusszal!
De jó lenne ma, szombaton este valami kellemes programot összehozni! Pest megye Déli részén, vagy Bács megye Északi részén, illetve Dunaújváros és könyékén! Diszkrét helyem is lenne Szalkszentmártonba, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Akár kisbusszal!
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Csopak és környékén keresünk párokat párcserés szexre. A környékre utazunk is de fogadni is tudunk nyaralónkban
Gabalyodnánk 4esben szimpatikus párral akár ma is. Szfvár és környéke.
Üzenetet írjatok, elérhetőséggel.
Üzenetet írjatok, elérhetőséggel.

Sziasztok!
Olyan pasikat keresek akik ma tatabányán sörfesztiválon cstlakozna hozzánk a feleségem örömére.
Olyan pasikat keresek akik ma tatabányán sörfesztiválon cstlakozna hozzánk a feleségem örömére.
Komáromban elveteműlt arcokat keresek huncutkodásra. Infó az adatlapon.
Sziasztok.
De jó lenne holnap, szombaton este valami kellemes programot összehozni! Pest megye Déli részén, vagy Bács megye Északi részén, illetve Dunaújváros és könyékén! Diszkrét helyem is lenne Szalkszentmártonba, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Akár kisbusszal!
De jó lenne holnap, szombaton este valami kellemes programot összehozni! Pest megye Déli részén, vagy Bács megye Északi részén, illetve Dunaújváros és könyékén! Diszkrét helyem is lenne Szalkszentmártonba, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Akár kisbusszal!
MEG JÖTT AZ ELSŐ ÉRTETLEN SEGGFEJ..AKI NEM TUD OLVASNI ÉRTELMEZNI...TILTÁS HAMAR MEGY.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 17. péntek 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 17. péntek 19:48
Törölt felhasználó (4558912)

Sziasztok..Szfehvár,,fiatal max 30 ig biszex passzív !! fiút aki nem veti meg a puncit sem..keresünk ..merj is találkozni mert volt 1,2,3 szájas gyerek aki csak a levelezésig jutott aztán behúzta fülét farkát...NE IDE ÍRJ !!!..és arcos képet mindenképp kérünk--- ha nincs ,semmi nincs..
Sziasztok! Balatonfüzfő környékén kanos srác keresi partnerét
Sziasztok..Szfehvár,,fiatal max 30 ig biszex passzív !! fiút aki nem veti meg a puncit sem..keresünk ..merj is találkozni mert volt 1,2,3 szájas gyerek aki csak a levelezésig jutott aztán behúzta fülét farkát...NE IDE ÍRJ !!!..és arcos képet mindenképp kérünk--- ha nincs ,semmi nincs..
Hosszútávú kapcsolatra keresem hölgy partnerem akinek rendszeresen nyalhatom a seggét....,Pápa ill.k.ke.....
Balatonalmádi környéke-Veszprém fiú vagyok
Veszprémi autós, vagy szabadtéri kalandra hölgy vagy pár?
Párokkal ismerkednénk!
Szia
Ma a kora esti órákban kukkolhato leszek ahogy masztizok!
Ha lenne kedved időd akkor privátba jelezz a részletekért!
Fejér megyén bellül!!
Ma a kora esti órákban kukkolhato leszek ahogy masztizok!
Ha lenne kedved időd akkor privátba jelezz a részletekért!
Fejér megyén bellül!!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.