Sziasztok!
Veszprémben vagy környékén tudtok jó buvohelyet pár órára?
Köszi előre is!
Veszprémben vagy környékén tudtok jó buvohelyet pár órára?
Köszi előre is!
Veszprém környékén szopatnék.
Balatonalmádi valaki?
Sziasztok. Holnap este szívesen találkoznék hölggyel, vagy párral!
Kölcsönös szimpátia esetén bulira alkalmas helyem is lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelent gondot, normális távolságra.
Csak aki, akik komolyan gondolják!
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba!
Kellemes ismerkedést mindenkinek.
Kölcsönös szimpátia esetén bulira alkalmas helyem is lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelent gondot, normális távolságra.
Csak aki, akik komolyan gondolják!
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba!
Kellemes ismerkedést mindenkinek.
Szia-sztok.Szfehérvár !!! nem máshonnan.!!!!!!!.30 év alatti !!! passzív bi fiút keresünk aki tudja mi az,hogy passzív..mellette élvezheti hölgy tagunk minden porcikáját úgy ahogyan az kell ...Nem keresünk szájharcosokat mert volt már pár belőlük..legutóbb nem jött a megbeszélt időre..NE IDE ÍRJ..
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben ma este 8-tól racoknak kukkolni, masztizni lehet csatlakozni.
Sziasztok! Csopak környékén ragadtunk, de sajnos nincs nálunk fürdőruha! Olyan jó megjelenésű, potens pasit keresünk, aki be tudna most minket fogadni és van olyan medencéje ahol együtt nudizhatnánk…
Jelentkezéseket 16.00ig várunk kizárólag privátban!
Jelentkezéseket 16.00ig várunk kizárólag privátban!
Ma éjfél felé valaki Sopron - Veszprém között
Kedves lányok,hölgyek, asszonyok! Nincs aki kényeztetne ma délután Tata és környékén? Ne keresgélj tovább... Állok rendelkezésre ( 22 cm ). smile
Adatlapom valódi, várom, hogy írj!
Adatlapom valódi, várom, hogy írj!
Mostani hétvégére keresnénk párt vagy pasit!
57 éves pár. Fejér megye.
57 éves pár. Fejér megye.
Ajkán keresek elhanyagolt lányokat feleségeket szexre. Lakás autó oké. Én jóképű sportos 40éves. Irj,diszkréció ok.
Veszprémben ma srác 8 körül?
Komárom 20-30 kilométeres körzetéből keresek megbizható, ápolt, nemdohányzó nős férfit, aki szeretne rendszeresen szopatni (természetben, autóban). Korod, alkatod nem lényeges. kezdő vagyok, de nagyon lelkes! Ha megvan a kölcsönös szimpátia, akkor rendszeresen finoman leszoplak..
Sziasztok,
Az adatlapomon látható pataméterekkel ismerkednék hölgyel, esetleg nyitott párral.
Igényes, intelligens jó humorú férfi vagyok, átlag feletti mérettel.
Ha szimpatikusnak találsz, privát üzenetben jelezd.
Tamás
Az adatlapomon látható pataméterekkel ismerkednék hölgyel, esetleg nyitott párral.
Igényes, intelligens jó humorú férfi vagyok, átlag feletti mérettel.
Ha szimpatikusnak találsz, privát üzenetben jelezd.
Tamás
Sziasztok! Holnapra a tervem Balatonfüreden a verseny délelőttjén vitorláson szeretkezni. Ez egy régi vágyam, csinált már valaki hasonlót?
Szia! Nőt és párt keresek minden jóra. Helyem van utazni tudok merek találkozni. Helyes, ápolt, nagyméretű (20/5), független, diszkrét pasi vagyok, írj ha ha érdekel

Sziasztok. Balatonlellén a mai, vagy a holnapi estén keresünk hölgyet vagy párokat. Barátnőm 23, én pedig 25 éves vagyok
Ki szopatna ma este?
Veszprém környékén szopatnék.
Ma délután pár vagy nő aki találkozna??......