Ajkán keresek lányt feleséget szexre. Lakás van. Én jóképű igényes 40éves. Írj,szőkék előnyben.
Nem mindenki, például én sem. De ha egy nő meg akarja nézni ahogyan verem írhat és megbeszéljük a részleteket.
(Ez egy válasz feelboy007 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
hoki… a másik hely a csatári elágazó
(Ez egy válasz oromlany44 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 20:15

Én Vp benne élek de még mindig nem tudom mi megy a Gulyadombon...Csak látom hogy mindenki odajár..Szóval mi van ott?
mindenki oda jár verni a szerszámot
(Ez egy válasz oromlany44 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 20:15

Én Vp benne élek de még mindig nem tudom mi megy a Gulyadombon...Csak látom hogy mindenki odajár..Szóval mi van ott?
Balatonberény
(Ez egy válasz oromlany44 üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Fehérvár kkén kalandoznék nővel, párral....
40es pasi vagyok
40es pasi vagyok
Gulyadomb valaki most?

fehérváron, vagy környékén nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Sziasztok! Ma 8 körül valaki lesz kinn Gulyadombon?
Uni vagy aktív srácot keresek leginkább

Ismerkednék unatkozó lánnyal, nővel, asszonnyal. A többit majd privátban.
Szabaddá vált a péntek esténk. Házibuliba szívesen csatlakoznánk a környéken.
Sziasztok mai nap Pápa - Győr környéke ismerkedés?
Balaton északi parton B. Akarattya-Tihany között nyaraló hölgyet, párt meglátogatnék. Privát üzenetet várok, köszönöm.
Sziasztok
Badacsony környékén ma valaki ?
Pár nő esetleg pasi?
Privàtban keres.
Badacsony környékén ma valaki ?
Pár nő esetleg pasi?
Privàtban keres.
Sziasztok. Tobbes tapasztalattal biro igenyes pasikent szivesen csatlakoznek parokhoz a holgy oromere. Utazas nem problema.
Balatonföldváron cumiznék. Ezen a héten vagyok itt. Én 45 198/115
Sziasztok. A napokban Székesfehérvár környékén leszünk a barátnőmmel. Eddig úgy néz ki benne lenne egy hármasba. Esetleg értelmes, önmagára igényes pasik jelentkezését várjuk.
nem mi tettük fel ez
(Ez egy válasz Hármasra üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv...Balatonon tud valaki nudista strandról?Köszi