09.03. szombat este Győrben megrendezésre kerülő privát swinger partyra keresünk lányokat-párokat! Jó hangulat-jó társaság adott! Jelentkezni privát üzenetben!
Sziasztok!Laza jófej hetero fiút urat keresek aki kipróbálna a műpuncit,közben amatőr szexfilmet néznék,iszogatnánk.
Olyan írjon aki valóban ráér esténként és el is akar jönni! Ez fontos!Fiatal igényes srác vagyok,helyem van,Pestmegyei vagyok!Ha írsz normális bemutatkozást kérek és elérhetőséget!
Olyan írjon aki valóban ráér esténként és el is akar jönni! Ez fontos!Fiatal igényes srác vagyok,helyem van,Pestmegyei vagyok!Ha írsz normális bemutatkozást kérek és elérhetőséget!
Káptalantóti - Veszprém - Budapest vonalon keresek ma estére párt! Igényes 30as pasi vagyok!
Veszprémben sràc ma?
Ma estére 30-35 év közötti pasit keresünk hármasra. Adatlapot olvass,privátban jelentkezz...

szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Képek, videók profilon
Képek, videók profilon
Aktív vagyok!
09.03. szombat este Győrben megrendezésre kerülő privát swinger partyra keresünk lányokat-párokat! Jó hangulat-jó társaság adott! Jelentkezni privát üzenetben!
Üdv.Pápa Veszprém között autós vagy szabadban szexre keresek párt, hölgyet.
Nemsokára lesz a 40. szülinapom melyet egy szexpartival szeretném megünnepelni. Van itt aki segítene megszervezni?
Mint mindenki...
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2022. 09. 02. péntek 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szombat este Tatabánya kórnyékén párral v. Pasival ismerkednénk.
57 éves pár.
57 éves pár.
Kalandot keresünk a hétvégére.
Veszprémben sràc ma?
Kedves Hölgy ! Rendszeresen szeretném a popód is nyalni....20-65-ig ., telt nagy kerek előnyben....Pápán-és k.kén....
Lepsény környéken valaki hely van
Győrben most valaki?
Kedves intelligens lehetőség szerint sportos pasikat ès igényes párokat keresünk ☺️
Még mindíg keresnénk azt a szimpi párt aki szívesen ismerkedne velünk